Зі шахти «Надія» попереднє керівництво розкрадає вугілля?

НОВИНИ 16.09.2022 Коментарі 0

Вантажівку з вугіллям із шахти «Надія», на яке не було відповідних документів, цими днями затримали правоохоронці. Схоже, що до цієї історії має стосунок колишнє керівництво копальні, яке фактично продовжує контролювати підприємство.

  • Учора, 15 вересня, з території ПАТ «Шахта «Надія» виїхала вантажівка, завантажена вугіллям. Працівники поліції зупинили машину, перевірили документи – вони були оформлені неналежним чином, вугілля не було оплачене. Тож фактично підприємству було завдано збитків, - розповідає директор «Надії» Павло Мороз.

За його словами, поліція зараз проводить слідчі дії. А вилучений автомобіль перебуває на арештмайданчику та чекає на рішення суду.

Історія з цією вантажівкою з вугіллям ілюструє, як на копальні «Надія» певні особи тихцем порушують розпорядження чинного керівництва.

Адже ще 12 вересня Павло Мороз видав наказ про заборону без погодження з ним укладати договори та відчужувати вугільну продукцію з шахти «Надія». Зроблено це було «у зв’язку з відсутністю дійсного обліку, а також необґрунтованим та неправомірним відчуження вугільної продукції».

Як уже писав ЗІФ, Міненерго із 29 серпня призначило директором ПАТ «Шахта «Надія» Павла Мороза, звільнивши попереднього в.о. директора Ігоря Пиляя. Коли на початку вересня новопризначений керівник разом із представником Міненерго прибув на підприємство, їх не пропускали невідомі люди в камуфляжі.

За цей час Павло Мороз так і не зміг повноцінно приступити до роботи. Копальню й надалі фактично контролює колишній в.о. директора пан Пиляй та люди у камуфляжі. І в цій ситуації фактично триває розкрадання державного підприємства попереднім керівником разом зі спільниками.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: