Посмертна помста британській королеві від росіян

НОВИНИ 16.09.2022 Коментарі 0

Путінські пропагандисти у своєму стилі продовжують формувати особливу «реальність» для росіян. Цього разу «дісталося» упокоєній королеві Великобританії Єлизаветі ІІ, тіло якої поховають 19 вересня.

Упавши в екзальтований стан, одна із топ-пропагандисток кремля ольґа скабєєва видавала з командою телеканалу «россия 1» черговий фейк про людину, якою захоплюється чи не увесь світ.

Zомбованим росіянам згодували фільм французького режисера Франсуа Вейра, знятий 1899 року. На ньому жінка в білому платті та капелюшку розкидає на землю буцімто їжу темношкірим дітям. Насправді ж це кадри відео з Індокитаю під час французької колонізації (нині там розташований В'єтнам). На кадрах  дві жінки – дружина та донька генерал-губернатора Поля Думера (потім став президентом Франції у 1931-1932 роках), кидають гроші місцевим дітям. 

Глядачам же скабєєва за кадром коментує, що ця жінка – королева Єлизавета.

«Але Африка не буде у жалобі за королевою через її нездатність визнати звірства, що обрушилися на корінні общини по всій Африці через колоніалізм. Африканці заявляють, що не оплакуватимуть смерть Єлизавети, тому що для них це нагадування про гніт і рабство», - каже за кадром скабєєва.

«Чи потрібно уточнювати, що Єлизавета народилася лише 1926 року?» - риторично запитує телеграм-канал «Соловьиный помет» і нагадує, що російські пропагандисти знову сіли в калюжу.

За припущеннями цього ресурсу, російська пропаганда таким чином помстилася за те, що путіна не запросили на похорон британської королеви.

ЗІФ писав про те, що росія останнім часом посилила свій інформаційний вплив на африканський континент. Наративи кремля англійською мовою ллють у вуха тамтешніх аборигенів з рашистського медіацентру в Південній Африці зусиллями RT (russia today). Зрозуміло, що інформаційний компонент москва використовує в Африці задля реалізації планів у декількох керунках. Основним з яких є економічний і політичний.

Якщо вже вдаватися в екскурс поневолення народів, якими скабєєва намагалася дорікнути британцям, то російським пропагандистам потрібно згадати історію захоплення й експлуатації десятків народів і народностей упродовж декількох століть російської імперії. Бо, на відміну від останньої, Британська імперія давно дала волю територіям, де свого часу мала свої інтереси. Тоді як російська імперія захоплювала землі Сибіру, Далекого Сходу, Кавказу, Азії і продовжує це робити у ХХІ-му столітті, розв’язавши криваву війну у Центрі Європи проти України.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: