Зеленський у вечірньому Львові привітав українців з початком перемовин про вступ у ЄС

НОВИНИ 15.12.2023 Коментарі 0

У четвер увечері, 14 грудня, до Львова прибув Президент України Володимир Зеленський після декількох тисяч кілометрів з важливими візитами. Інавгурація президента Аргентини, зустріч із очільником США, доленосні зустрічі в Норвегії та Німеччині. Насичений графік глави держави доповнювали не лише розмови віч-на-віч, але й телефонні дзвінки з лідерами європейських країн. 

У центрі Львова біля пам'ятника Тарасові Шевченку Володимир Зеленський записав на телефон відеопривітання з нагоди прийнятого у Раді Європи рішення про початок переговорів про вступ України та Молдови у Європейський Союз.

"Після цього кроку ще будуть наступні. Це велика робота – інтегрувати державу, усі інституції, усі норми до Євросоюзу. Але зробимо. Україна вже не раз доводила, на що ми здатні. Буде й інше переможне рішення – буде час, коли зможемо відсвяткувати вступ України у Євросоюз", йдеться у тексті, опублікованому в офіційному ТГ-каналі Президента.

За його словами, зараз в Україні у багатьох піднесений настрій, що важливо та мотивує.

"Я хочу особливо подякувати всім нашим хлопцям і дівчатам, усім чоловікам і жінкам, які бились і б’ються заради України, які зараз у боях, які захищають волю України, які допомагають нашим воїнам – лікують, тренують, завозять зброю, виробляють зброю. Усе, чого ми досягаємо, було б неможливе без тієї героїчної сміливості наших людей, нашого народу, яка так надихає весь світ", - зазначено у тексті.

Начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький у своєму ТГ-каналі опублікував світлину з коротким підписом: "Вітаю на Львівщині тих, хто творить сучасну європейську історію України!"
 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: