Зеленський подякував американцям за допомогу та розуміння "вибивати землю з-під ніг путіна"

НОВИНИ 24.04.2024 Коментарі 0

У середу, 24 квітня, Президент СЩА Джо Байден підписав ухвалений Конгресом пакет підтримки щодо України. У своєму відеозверненні Президент України Володимир Зеленський подякував йому, Конгресу й "усім американцям, які відчувають, що потрібно вибивати землю з-під ніг у Путіна, не підкорятись йому і лише так буде дійсно менше загроз свободі".

За словами глави Української держави, подолано шлях тривалістю у пів року, тож є підтримка, "щоб і надалі захищати життя від російських ударів".

- Цими днями вже максимально активно працювали з нашими американськими друзями – на всіх рівнях, – щоб оперативно наповнити цей пакет від Сполучених Штатів саме такою зброєю, яка потрібна нашим воїнам. Від «атакамсів» і артилерії, від протитанкової зброї і ракет для «хаймарсів» до необхідної ППО і техніки.

...Дякую всім американцям на оборонних підприємствах, кожному штату, які виробляють зброю, яка зараз реально захищає демократію і наш спосіб життя. Вся наша співпраця – України та Сполучених Штатів, – кожен прояв підтримки нашого захисту зараз роблять сильніше обидва наші народи і всіх наших партнерів, увесь світ, який прагне жити за правилами, а не в умовах насильства і хаосу.

Зараз будемо робити все, щоби компенсувати пів року, які пройшли у дебатах, у сумнівах. Те, що російський окупант зміг за цей час, те, що Путін тепер планує, ми маємо розвернути проти нього. Всі його дії на фронті, всі його удари по нашій енергетиці, інфраструктурі, увесь його терор проти наших міст і сіл – все це повинно мобілізувати нас, кожного у світі, хто дійсно цінує життя, на більший тиск на Росію. Дуже важливо, щоб всі наші домовленості з Президентом Байденом були реалізовані на сто відсотків. Дякую, Америко! -
сказав Володимир Зеленський.

Світлина – скріншот відео

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: