Зеленський ознайомить Байдена із планом перемоги над росією

НОВИНИ 14.09.2024 Коментарі 0

Під час запланованого цього місяця візиту до США Президент України Володимир Зеленський ознайомить американського колегу із планом перемоги над росією.

Про заявив глава Української держави заявив під час виступу на міжнародній конференції YES у Києві 13 вересня, повідомляє «Голос Америки». Заява Зеленського пролунала напередодні переговорів президента Байдена із главою уряду Великобританії Кіром Стармером, під час яких сторони говоритимуть про надання Києву дозволу використовувати західне озброєння великого радіусу дії для ударів по цілях на росії.

За словами українського Президента, його план включить у себе «систему взаємопов'язаних рішень», які «дадуть Україні достатньо сили, щоби поставити цю війну на шлях (який веде,- ред.) до миру».

Зеленський заявив про намір провести у листопаді міжнародний мирний саміт, на який передбачається запросити росію, та викласти там своє бачення того, як припинити війну.

Як нагадує «Голос Америки», у середу, 11 серпня, під час візиту держсекретаря США Ентоні Блінкена до Києва Зеленський наголосив на значенні підтримки Вашингтоном та іншими партнерами реалізації «плану перемоги».

Перший мирний саміт щодо України відбувся у червні у Швейцарії. У ньому брали участь лідери та вищі посадові особи з понад 90 країн. Росію на саміт не запросили.

На фото golosameriki.com: Володимир Зеленський та Джо Байден під час зустрічі у Парижі у червні 2024 року

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: