Зеленський анонсував хвилю арештів начальників військкоматів

НОВИНИ 26.07.2023 Коментарі 0

Президент України Володимир Зеленський після розслідування щодо одеського військкома Борисова повідомив, що отримав деякі попередні результати перевірки інших "військкомів". За його словами, результати "невтішні".

Про це Президент повідомив під час вечірнього звернення 25 липня, - пише Суспільне.

Зленський звернувся до "воєнкомів" і чиновників, які "чомусь думають, що суспільство нібито просто почекає, нібито можна нахабнішати десь у тилу".

"Ми виграємо цю війну, яку почала Росія. І ми виграємо для України таке державне життя, яке буде гідним наших героїчних захисників, кожного й кожної, хто зараз усі свої сили віддає захисту. Негідним у такому житті місця немає", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, у вівторок, 25 липня, Печерський районний суд Києва дозволив заарештувати ексначальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Збройних сил України Євгена Борисова.

Термін арешту – 60 діб, сума можливої застави 150 мільйонів гривень.

Ексвійськкома Борисова затримали 24 липня у Києві – він намагався втекти від слідства. 

За даними провоохоронців, під час дії воєнного стану члени родини Борисова придбали автомобілі преміумкласу та нерухоме майно в Іспанії на понад 150 мільйонів гривень, хоча відповідних доходів у них нема.

Фото – затримання  колишнього одеського військкома Євгена Борисова у Києві 25 липня / ДБР

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: