Збір «Відеокамера для ЗІФу»!

Анонси 23.01.2024 Коментарі 0

Нам потрібна ваша підтримка! В умовах війни редакція Західного Інформаційного Фронту незмінно стоїть на захисті українського новинного простору від дезінформації та фейків, особливо тих, які так рясно продукують наші одвічні вороги-рашисти.  

Ми були та залишаємося неприбутковою організацією, яка об’єднала ідейних професіоналів, готових чесно та сумлінно  працювати в інтересах українського суспільства. 

З початком повномасштабного вторгнення Західний Інформаційний Фронт неодноразово оголошував збір коштів для ЗСУ, завдяки чому були закуплені турнікети, медикаменти й авто для наших захисників. 

Сьогодні ж ми просимо вашої підтримки! Для подальшого розвитку і втілення журналістських планів  редакція ЗІФу потребує професійної відеокамери (PANASONIC HC-X20 (HC-X20EE)). Завдяки їй ми зможемо готувати для вас ексклюзивний відео-контент у добрій якості.  

Якщо Ви стежите за нашими новинами та маєте бажання підтримати наше прагнення вдосконалюватись і робити для Вас усе більш добротні журналістські матеріали, то просимо Вас долучитись до збору «Відеокамера для ЗІФу».

Ми над усе цінуємо Вашу увагу до наших статей, інтерв’ю, розслідувань, новин, коментарів і відео.  Допоможіть нам бути ще більш цікавими та відвертими з вами!       

Перерахувати кошти можна за цими реквізитами.

На цей час надійшло 66 000 грн із запланованих 99 000 грн. Усім щиро дякуємо за підтримку!

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: