Збір «Відеокамера для ЗІФу» закрито! Усім причетним – щира подяка за підтримку!

НОВИНИ 14.02.2024 Коментарі 2

Завдяки підтримці наших друзів, читачів, прихильників і просто небайдужих редакція Західного Інформаційного Фронту змогла придбати професійну відеокамеру PANASONIC HC-X20 (HC-X20EE). Для цього знадобилося менше місяця після оголошення про збір коштів!

Завдяки професійному обладнянню редакція зможемо готувати ексклюзивний відео-контент у добрій якості, захищати український інформаційний простір від дезінформації та фейків, що поширює російська пропаганда. 

Отож, усім найщиріша подяка за допомогу!

Окрема вдячність Романові Калагурському, Іванові Лесіву, Юрієві Бучкові, Олександрові Дорошу й багатьом іншим, хто долучився до збору коштів.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Збір коштів
2024-05-03 10:43:45

Збір коштів є важливим кроком у підтримці важливих ініціатив. Приєднуйтесь до спільної справи та долучайтеся до добрих справ. Ваш внесок може зробити велику різницю! Збір коштів

whydonate
2024-03-21 15:14:19

Збір коштів - це важливий інструмент для підтримки різноманітних благодійних та соціальних ініціатив. Кожен внесок має значення і сприяє покращенню життя інших людей. Підтримаймо збір коштів разом і разом зробимо світ кращим! Збір коштів

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: