Західному інформаційному фронту – 5 років

НОВИНИ 28.12.2022 Коментарі 0

Інформаційна агенція «Західний інформаційний фронт» днями відзначила 5 років з часу заснування. Створена за ініціативи декількох засновників, серед яких і ветерани АТО, у 2017 році ІА «ЗІФ ставила за мету боротьбу з російською пропагандою, розвінчуванням кремлівських міфів і поданням якісної аналітики з багатьох важливих суспільно-політичних та історичних питань. Тоді багатьом така ідея видавалася дивною і малопотрібною.

З початком повномасштабної агресії росії наприкінці лютого цього року війна на інформаційному фронті з лавиною кремлівської пропаганди загострилася чи не так само, як і на українських просторах у битвах з російською ордою.

Одним із напрямків у своїй інформаційній діяльності ІА «ЗІФ» обрав білоруський, створивши у Львові Білоруський інформаційний центр.

«Редакції ІА Західний інформаційний фронт 5 років. Неформатне громадське ЗМІ, яке займає нішу в ідеологічному фронті протистояння гібридній російській агресії, проіснувало за кошти донорів та фізичних спонсорів 5 років без жодного ґранту від міжнародних організацій. Дякуємо Максим Козицький, Андрій Гурський, Іван Лесів, Ігор Олійник, Степан Продивус, Віктор Гальчинський, Павло Мороз та сотням інших благодійників, що допомагали нам за цей час. Окремо пам'ятаємо за Ігоря Кобрина – першого головного редактора порталу», - написав один зі співзасновників ЗІФу Юрій Кміть на своїй сторінці у FB.

До привітань долучився і перший редактор проекту Ігор Кобрин, який зазначив, що «дуже щасливий», що команда ЗІФу й надалі робить усе для очищення українського інформаційного поля від московитського сміття!

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: