Захарова намагається поділити поляків на «хороших і поганих»

АНАЛІТИКА 17.05.2023 Коментарі 0

Пресалкаше рашистського мзс машка захарова знову атакує поляків і польську владу, здійснюючи дезінформаційну діяльність у стратегічних інтересах кремля.

Про це у своєму Твіттері написав уповноважений уряду з безпеки інформаційного простору Польщі, координатор спецслужб РП Станіслав Жарин.

«Речниця російського МЗС, коментуючи стан відносин Польщі та російської федерації , намагається пояснити антиросійську позицію «деяких» поляків і вказує на нібито розбіжності в суспільстві з цього приводу», - написав польський урядовець, коментуючи висловлювання речниці міністерства закордонних справ російської федерації рупору кремлівської пропаганди Radio Sputnik.

Захарова заявила, що «не все польське суспільство є русофобським», а ті, хто виявляє огиду до росії, поділяються на три категорії.

Серед них пропагандистка виокремила польських політиків, які ведуть антиросійську діяльність нібито «від імені НАТО і США», журналістів, які ведуть «пропаганду, дегуманізують коучинг» і прагнуть помститися «нащадкам нацистів», яких росія перемогла у Другій світовій війні.

За словами захарової, попри русофобські настрої, які пропагує «ліберальна диктатура», у Польщі є «велика кількість громадян, які мають серце для спільної пам’яті з Росією» і займаються охороною пам’ятників радянським воїнам.

Проросійськи налаштовані поляки, про яких розповідала речниця рашистського мзс, у Польщі зазнають «дискримінації і переслідувань влади» за свої погляди.

Станіслав Жарин наголосив, що марія захарова відіграє одну із ключових ролей у системі російської брехні:

  • Пропагандистка використовує кожну невигідну для Росії ситуацію у відносинах з Польщею, щоб атакувати нашу країну, обмовляти її і звинувачувати в русофобії. Разом із тим вона намагається розділити польське суспільство на русофобів і русофілів, які підтримують добрі стосунки з Москвою і нібито виступають проти «антиросійського божевілля» влади.

Таким чином захарова повернулася до кремлівської тактики поділу поляків на «добрих» і «поганих». До неї у росії повернулися після декількох місяців невикористання в рамках антипольської пропаганди.

«Слова захарової про наявність у польському суспільстві «хороших, проросійських» груп є спробою стимулювати їх активність, особливо в контексті майбутніх виборів у Польщі», - резюмує представник польського уряду.

Також читайте: У Польщі знесли монумент червоній армії

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: