Завершується комплектування територіальної оборони Львова та області (ФОТО, ВІДЕО)

НОВИНИ 04.03.2022 Коментарі 0

Завершується комплектування 103-ї окремої бригади Сил ТрО ЗСУ, відбуваються тренування та бойове злагодження, а тим часом у Львові формується 125 окрема бригада Сил ТрО ЗСУ, завдання якої пов'язані з містом Львів. Про це «Західному інформаційному фронту» повідомили у 103-ій бригаді.

«Великі черги до військових комісаріатів та центрів рекрутингу територіальної оборони демонструють високий моральний дух наших людей, бажання знищувати ворога всіма можливими способами. І це не може не тішити, бо наш народ непереможний, оскільки відчуває, що правда на нашому боці», - йдеться у повідомленні.

Для того, щоб записатися, потрібно прийти в центр рекрутингу на вулицю Пасічну, 68 з 8 до 19 години та мати з собою внутрішній паспорт чи id-картку, ідентифікаційний код, військово-обліковий документ, 2 фотографії 3х4. У випадку втрати військово-облікового документа через бойові дії - відбувається групова постановка на військовий облік.

Крім того, є ще можливість долучитися до територіальної оборони в Золочеві, Яворові та Дрогобичі. Для цього досить з'явитися до військового комісаріату з написаним вище переліком.

«У важкі часи, українці мають об'єднатися перед обличчям загрози та перемогти. І ми переможемо, це поза жодними сумнівами», - наголошується у повідомленні.

 

Відео та фотоматеріали: ІА "ЗІФ"

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: