Інформаційна війна: як кожен українець може атакувати Росію

НОВИНИ 04.03.2022 Коментарі 0

Інформація під час війни вражає потужніше, ніж снаряд чи ракета. Ворог це також усвідомлює, тому вдається до різних інформаційних диверсій, щоби посіяти паніку, зневіру, розчарування, підірвати психологічну стійкість, віру у нашу перемогу. Українцям потрібно навчитися протистояти таким атакам, уміти відрізнити правдиву інформацію від фейкової, а також заходити на інформаційне поле ворога та завдавати ударів у відповідь.

Заступник начальника Львівської обласної військової адміністрації з питань цифровізації Олександр Кулепін розповів про декілька варіантів таких дій.

  • Заходити в Google Maps, обирати будь-які ресторани чи інші популярні установи на території Російської Федерації та в коментарях писати правду про те, що відбувається в Україні. Інформувати можна без агресії, з додаванням фактів,  зображень про жахіття російської агресії та злочини Кремля.
  • Українські ІТ-фахівці створили канал «ІТ Army of Ukraine». Там можна отримати завдання, що завдадуть  шкоди російським ресурсам і їх телеком-мережі.
  • Представників творчих професій, копірайтерів, режисерів монтажу, сценаристів, шукачів матеріалів, організаторів, генераторів ідей, таргетологів, smm-ників, сайнд-дизайнерів, ілюстраторів, піарників запрошують допомагати працювати на масштабну генерацію контенту, що за допомогою таргетованої реклами, ЗМІ та інших інструментів просування потрапить до цільової аудиторії в Росії та світі Для цього приєднуйтесь до телеграм-каналу «Креативні сили України».
  • Підпишіться на офіційні сторінки органів державної влади, Служби безпеки України, Генерального штабу Збройних сил України. Саме там є офіційна інформація, корисні лінки та номери телефонів. Поширюйте інформацію звідти у своїх соціальних мережах і рекомендуйте друзям також використовувати ці ресурси.
  • У нагоді будуть інформаційні ресурси, що координують діяльність з допомоги. Мешканці Львівщини можуть скористатися телеграм-ботами, зокрема, «Прихисти українців», Ще один телеграм-бот - «Допомога на Львівщині», з інформацією про те, де волонтери можуть долучитися до допомоги: допомагати розвантажувати вантажі, фасувати гуманітарну допомогу, виготовляти маскувальні сітки…

Ілюстративне фото: ЛОВА 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: