Заклик до мешканців Нікополя і Кривого Рогу: «Приїжджайте до Львова, вас тут зустрінуть і підтримають»

НОВИНИ 22.06.2023 Коментарі 0

Громадський проект «Ідея міста» закликає мешканців Нікополя і Кривого Рогу, які потребують допомоги, приїжджати до Львова. «Вас тут зустрінуть і підтримають», - заявив засновник проекту Назарій Брезіцький.

Відповідний заклик проект «Ідея міста» поширив на своїх офіційних сторінках і соцмережах.

Зокрема, у відеозверненні на Ю-тюбі Назарій Брезіцький сказав: «Прошу перепост. У Нікополі сьогодні дають по 10 літрів води на день, і люди стоять годинами в черзі. Кривий Ріг – проблема. Тому, хто є в Кривому Розі, беріть дітей приїжджайте, тільки не виїжджайте закордон. Приїжджайте до нас до Львова, ми допомогли великій кількості людей, сьогодні у нас з Херсону люди живуть, тому будь ласка, приїжджайте, кого треба, влаштовуємо до школи, тільки не виїжджаємо за кордон, приїжджаємо і ми підтримаємо у Львові, дзвоніть будемо працювати...».

Він також додав: «На сьогодні Львів уже став рідною домівкою для багатьох тисяч людей, які тікали від війни. Передовсім вони потребували нашої підтримки і допомоги, але вже нині вони самі допомагають нам. Вони працюють на наших фірмах водіями, бухгалтерами, будівельниками. І це і є солідарність. А закордон ми будемо їздити на відпочинок. Разом до перемоги!».

«У зв’язку із складною ситуацією у Нікополі та Кривому Розі, ми ухвалили рішення допомогти людям, які готові переїхати до Львова! Допоможемо з житлом, роботою та психологічною реабілітацією. Звертатись за номером: 0968204863. Анна. Також е-пошта: [email protected]», - повідомила пресслужба «Ідеї міста».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: