«За ліліпутіна»: рашисти хочуть заарештувати прокурора та суддів з Гааги

НОВИНИ 20.03.2023 Коментарі 0

У відповідь на виданий Міжнародним кримінальним судом (МКС) у Гаазі ордерів на арешт бункерного діда та дитячого омбудсмена рф Львової-Бєлової рашисти зробили хід конем: їхній слідчий комітет порушив кримінальну справу… проти суддів МКС.

Як повідомляє ТГ-канал рашистського «слєдкому», йдеться про прокурора МКС Каріма Хана, який подав запит на ордери на арешт президента рф і дитячого омбудсмена, а також суддів Томоко Акане, Розаріо Сальваторе Айтали та Серхіо Херардо Угальде Годінеса, які видали ці ордери.

Очманілі представники «слєдкому» стверджують, що переслідування ліліпутіна та львової-бєлової «носить свідомо незаконний характер, оскільки підстав для притягнення їх до кримінальної відповідальності немає».

Російське відомство підозрює Хана за статтями про притягнення завідомо невинуватого до кримінальної відповідальності, поєднану із незаконним звинуваченням у скоєнні особливо тяжкого злочину (ч. 2 ст. 299 КК), а також підготовці до нападу на представника іноземної держави, що користується міжнародним захистом, з метою ускладнення міжнародних відносин (ч. 1 ст. 30 КК, ч. 2 ст. 360 КК).

Стосовно суддів МКС справа розслідується за статтями про свідомо незаконне взяття під варту та підготовку до нападу на представника іноземної держави.

Як уже повідомляв ЗІФ, 17 березня Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав ордер на арешт президента рф владіміра путіна. Його підозрюють у незаконній депортації дітей із окупованих територій України до росії. Аналогічний ордер було видано стосовно російського дитячого омбудсмена марії львової-бєлової.

У кремлі рішення МКС назвали «обурливим», зазначивши, що росія не визнає юрисдикцію цього суду. У МЗС рф заявили, що ордер «не має жодного значення». Сам бункерний дід рішення МКС не коментував.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: