ЗСУ знищили рашистського пропагандиста, що входив у топ-10-ку воєнкорів

НОВИНИ 22.07.2023 Коментарі 0

Воєнкор рашистського пропагандистського ресурсу РІА «новості» ростислав журавльов загинув під час українського обстрілу. Про це повідомила у суботу, 22 липня, агенція. Також поранення отримав фотокор агенції константін міхальчєвскій і журналіст «ізвєстій».

Збройні Сили України завдали удару біля населеного пункту П'ятихатки Запорізької області. На росії вже планують присвоїти орден мужності журавльову (посмертно).

Рашистські пабліки пишуть, що журавльов входив у десятку провідних воєнкорів країни. У його послужному списку відвідини, зокрема, Криму, Луганська, Донецька, Маріуполя, Нагорного Карабаху й Афганістану.

Виходець із Єкатеринбургу журавльов свого часу очолював свердловське регіонального відділення політичної партії «Друґая россія», (її лідером був ксенофоб, українофоб і шовініст едуард лімонов).

Також журавльов із 2014 року брав активну участь у розпалюванні сепаратистських рухів на Донбасі. Внесений у базу українського сайту «Миротворець» як російський військовий злочинець.

«Учасник відкритого військового вторгнення до України 24.02.2022. Причетний до геноциду українських громадян. Бойовий російський пропагандон. Позиціонується як «Журналіст, воєнкор РІА».

Раніше бойовик НВФ «Зоря» ЛНР, у складі якого воюють нацболи і члени «Інтербригад».

Брав участь у переговорах щодо звільнення Губарєва. Брав участь у спецоперації росії (країна-терорист) з окупації Криму.

губарєв і журавльов 

Дата народження: 18.07.1989.

Дуже відомий у певних колах представник заборонених у Росії нацболів, Журавльов приїхав на Донбас відразу після анексії Криму, незважаючи на заборону на в'їзд в Україну», - пише «Миротворець».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: