«Вагнер» у Білорусі використовують для психологічного тиску на українців – командувач ОС ЗСУ Сергій Наєв

НОВИНИ 22.07.2023 Коментарі 0

«Заходи, до яких зараз долучаються члени пвк «вагнер», відбуваються з метою психологічного тиску на населення України. Задля залякування. Але нас не треба лякати, бо ми знаємо, чим треба займатися й робимо все для того, щоби ворожі розвідувальні диверсійні сили не змогли успішно діяти на території України, зокрема, на Київському напрямку в Чорнобильській зоні».

Такий коментар дав під час тренувань оборонців об’єкта цивільної критичної інфраструктури в Чорнобильський зоні відчуження командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв щодо ситуації на північному кордоні.

Слова Сергія Наєва пролунали на тлі повідомлень у засобах масової інформації про прибуття найманців пвк «вагнер», яких прихистив режим лукашенка.

Командувач ОС ЗСУ також повідомив, що з метою попередження дій противника за останній тиждень зруйновано п’ять ділянок доріг, які вели до державного кордону з Білоруссю. Також утворено понад 60 лісових завалів, які замінували. Закладено понад дві з половиною тисячі протитанкових мін. Окрім того, на постійній основі, щотижня, відбуваються тренування особового складу.

Фото – Генеральний штаб ЗСУ / сторінка у FB

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: