Як треба реагувати на рашистські погрози. Урок від керівника Rheinmetall

Економіка 21.07.2023 Коментарі 0

Рашистів просто розриває від того, що німецький концерн Rheinmetall збирається будувати завод із виробництва бронетехніки в Україні. Тож і машка-алкашка з рашаМЗС, і запасний недофюрер дімон мєдвєдєв спробували у традиційній імперській манері залякати німців. Але нарвалися на спокійну та достойну відповідь.

Ще раніше, щойно з’явилась інформація про те, що німці розглядають можливість побудови в Україні такого підприємства, заступник секретаря ради безпеки рф дімон алкогном теж пробував у притаманній йому вишуканій манері наїхати на німців.

«Якщо фріци все-таки вирішать будувати по-справжньому (хоча вони люди начебто прагматичні), чекаємо з нетерпінням. Ця подія буде відсвяткована належним чином з «калібрів» та інших піротехнічних засобів», - вилив він свої фантазії у клоаку власного ТГ-каналу.

Тепер, за браком аргументів, до цього додалося й «останнє китайське попередження» на рівні рашистського міністерства закордонних справ.

«Такий завод, якщо він буде побудований, стане законною ціллю для збройних сил рф» - насупивши брови та намагаючись навести різкість у погляді в телекамеру, пробурмотіла представниця відомства імені сумної коняки лаврова.

Але не на тих нарвалися. Гендиректор збройового концерну Rheinmetall Армін Паппергер спокійно парирував вербальні атаки захарової. Як пише Bild, він повідомив, що концерн має намір захистити завод, який збираються збудувати в Україні, системами протиповітряної оборони – у відповідь на погрози російських чиновників розбомбити його. До того ж, власного виробництва.

Непогана вийде реклама німецької зброї, чи не так? Особливо зважаючи на новітні комплекси ППО на кшталт системи Skynex – у неї можна інтегрувати різні засоби (зенітні гармати, ракети), створювати багатошаровий захист і знищувати більшість відомих повітряних цілей.

«Для нас у Rheinmetall ключовим завданням є підтримка наших українських партнерів у боротьбі за свободу та демократію і якнайшвидше задоволення їхніх нагальних потреб», - заявив Паппергер.

Як уже повідомляв ЗІФ, керівництво концерну з березня цього року провело декілька зустрічей з ключовими українськими посадовцями, результатом чого стало підписання угоди про стратегічне партнерство з концерном Укроборонпром.

А вже 10 липня гендиректор німецького концерну заявив, що його компанія почне будівництво заводу з виробництва бронетехніки в Україні. Темпи побудови вражають – протягом 12 тижнів спорудження підприємства обіцяють завершити.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: