Ядерний терорист генерал рф Валерій Васильєв

РОЗСЛІДУВАННЯ 08.05.2024 Коментарі 0

Українські розслідувачі групи OSINT-бджоли опублікували на своєму сайті матеріал про російського генерала, який курує захоплену рашистами найбільшу у Європі і третю у світі за потужністю Запорізьку атомну електростанцію у місті Енергодар. Подаємо розслідування українських осінтерів з деякими правками і скороченнями.  

Генерал російських військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту РХБЗ Валерій Васильович Васильєв перетворив Запорізьку АЕС на щось середнє між військовою базою та домом відпочинку для військовослужбовців із девіантною поведінкою.

Генерала Васильєва можна вважати ядерним терористом і воєнним злочинцем. Мирні демонстрації енергодарців він розганяв з особливою жорстокістю. А також шантажував світ Запорізькою атомною у стилі «так нє доставайся же ти нікому».

Осінтери дослідили життя російського окупанта, щоби знайти відповідь на запитання: чому він мутував зі солдата у покидька.

Васильєв Валерій Васильович 21 січня 1971 року
Телефон +79321256677 (є й у Телеграм і Вотсап)
Паспорт: серія 6515, номер 162159, виданий Відділ Уфмс Росії По Свердловській обл. У Кіровському р-ні м. Єкатеринбурга 29.01.2016
Адреса реєстрації: Свердловська, Обл. Свердловська, м. Єкатеринбург, пр-кт Леніна, Будинок 71.

Як уточнюють OSINT Бджоли, згідно з рекомендаціями органів контррозвідки росії, офіцери вищої ланки не вказують своє фактичне місце проживання з метою безпеки. Бо переживають за себе через роботу українського очільника ГУР Міноборони генерала Буданова та його підопічних.

Тож якщо Васильєв не приватизував будівлю штабу міноборони центрального військового округу (у відомстві Шойгу траплялися і не такі дива) – а саме вона розташована за вказаною вище адресою, то проживає російський окупант в іншому місці.

Реальну адресу розслідувачі вирахували завдяки дружині генерала – Ольга Васильєва необережно написала прохання в ЖЕК щодо перерахунку квартплати.

Тож одна з реальних адрес Васильєва: Єкатеринбург, вул. Союзна 27-127. 

«Є й інші, але то вже для підлеглих генерала Буданова. Колись згодяться. Ну, генерал хоч підсвітив нам своїх сусідів по реєстрації у штабі округу. Повний список працівників цього поважного закладу ми отримали завдяки генералу Васильєву. Хлопці з контррозвідки просили передати подяку тобі, Валєра», - кпинять українські осінтери.

«Подвиги» генерала Васильєва

За «подвиги» на користь своєї нецивілізованої країни Васильєв здобув «іконостас» із трьома рядами планок. Серед нагород є і «серйозна залізяка» - орден мужності.

2016 року Васильєв послав бійця у протигазі засипати хлоркою яму на Ямалі з оленячими тушками, нібито заражених сибірською виразкою.

Генерал Васільєв і його В/Ч

За «уміле» керування військовою частиною Васильєв мав би отримати 5 років ув’язнення загального режиму.

Що творилося у ввіреній йому частині можна прочитати за цим покликом (рос. мовою).

«Мабуть він десь на цій стежці й розпочав свій слизький шлях мутації зі солдата у злочинця та терориста», - припускають розслідувачі.

Генерал Васильєв і «Буратіно»-«Солнцепьок»

Попри заборони, використовував під час навчань російський генерал і важку вогнеметну систему «Солнцепьок».

Дивно те, чому вона була на озброєнні військ РХБЗ. Виявляється, генерал Васильєв – прилаштував свого старшого сина від першого шлюбу – Ігоря (на фото)– поближче до себе.

Васильєв Ігор Валерійович 14.02.1992 р. н.
Телефони: 79178114006 (є у Телеграм і Вайбер), +79873699576 +79178114006 –(є у Телеграм)
Транспорт: Т613СУ64
ИНН 6452912255737
СНИЛС 17750769309
Зарєєстрований– Саратовська обл. м. Вольск-18 вул. Краснознамьонная 538, кв 39
Соцмережі, син – https://vk.com/id10156079, псевдо Игорь Громов
Пошта – [email protected]
Молодший Васильєв – теж військовий

Васильєв старший прилаштував синочка до себе, у містечко Вольськ-18, або Шихани. 

Вольск-18 (Шихани-2) складається:

- 33-го центрального науково-дослідного випробувального інституту міноборони росфедерації;
- полігону 33-го ЦНДВІ міноборони росії;
-9-го полку виявлення та розвідки;
-1-ої мобільної бригада РХБЗ;

На тому полігоні Васильєв-старший випробовував «буратіно»-«солнцепьокі».

А Васильєв-молодший виготовляє ТОСи (важка вогнеметна система – укр.).

Свою «любов» до «буратін» генерал Васильєв привіз і в Україну. 2022 року він засів у Енергодарі, на Запорізькій АЕС, а ВОСи заховав неподалік – у Великій Білозерці Василівського району Запорізької області, у лісництві.

Потім у те місце «щось прилетіло» і не стало в генерала ні «буратін», і друзів-феесбешників які їх охороняли, поменшало.

Розгін мітингів у Енергодарі

З особливою жорстокістю генерал Васильєв полюбляв розганяти мітинги протесту мирних енергодарівців на початку окупації частини Запорізької області.

Осінтери виклали і всі «явки та паролі» про другу дружину Васильєва – Ольгу. Виявилося, що допоки її чоловік-окупант тероризує «мирним атомом» українців і світ, його «благовірна» за відсутності чоловіка розважається з молодими солдатіками – «полюбляє строковиків і взагалі молодих хлопчиків».

Вона навіть відгукнулася на пропозицію розслідувача, який видав себе за молодого хлопчика.

«Здається, даремно наш генерал приділяв так мало уваги своїй сім’ї і так багато скоєнню військових злочинів. А взагалі – типова російська сім’я. Скрєпи аж репаються», - зазначає автор матеріалу.

На сам кінець розслідування осінтери подали інформацію про ядерні справи Васильєва, який «винайшов декілька нових злочинів, яких раніше не було в історії людства».

Запорізька АЕС під управлінням генерала Васильєва

OSINT-бджоли вже публікували у своєму Телеграм-каналі про те, на що перетворив Запорізьку АЕС генерал Васильєв:

«Спортзал, база військової техніки, склад БК, кулеметні гнізда і бозна що ще. На ЗАЕС! Найкрупнішій у Європі. А, трохи не забули, ще там – місце тусовки експертів МАГАТЕ.

Які, звісно, всього цього не бачать. А як його роздивитись таке, коли за даними агентури, тебе орки возять – сніданок – ресторан, обід – ресторан, вечеря – знову ресторан. А там і чарчину хильнули. Нащо їм та ЗАЕС? І так добре.

А якщо трапиться щось, МАГАТЕ потім проявить стурбованість з того приводу, що більшість Європи стала непридатною для життя на найближчі 10 000 років. Ось така корисна організація», - зазначає автор статті.

Резюме

«Генерал Васильєв є дуже тупою, дуже небезпечною і абсолютно зайвою істотою на цій планеті. Коли у підлеглих генерала Буданова дійде черга до цього покидька, ми з радістю поділимось наявною інформацією про нього, з того що не увійшло у статтю.

Вважаємо ліквідацію цієї істоти дуже корисною справою для людства» - підсумовують OSINT-бджоли.

Також читайте: Україна гостро потребує посилення ППО для захисту інфраструктури та енергетичних об’єктів

Запорізька АЕС: росія свідомо погіршує безпеку на найбільшому в Європі атомному об’єкті

Через обстріли рашистів Запорізька АЕС знову без живлення: загроза радіаційної аварії

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: