Ядерне залякування

ПЕРЕКЛАДИ 13.08.2024 Коментарі 0

Фактор атомних станцій знову вийшов на передній план під час війни, розв'язаної Москвою проти України. Путінський режим переживає шоковий момент від військової активності ЗСУ у прикордонній Курській області, що перетворилася на зону бойових дій і на території якої одна з найпродуктивніших атомних станцій РФ – Курська АЕС, яка є найбільшим виробником електроенергії у Чорнозем'ї.

Те, що бойові дії протікають на так званій старій історичній території Росії, немає особливої ​​новини чи несподіванки, тому не слід робити з цього шок-контент або якусь екстраординарну подію. Усе цілком логічно, адже є наслідком політики кремля щодо відмови від міжнародно визнаних кордонів. Здійснивши збройне вторгнення в Україну й оголосивши восени 2022 року про анексію чотирьох українських областей, РФ стала порушником основних норм міжнародного права, Статуту ООН та актів про непорушність кордонів у післявоєнній Європі.

Москва самостійно відмовилася від лінії проходження своїх кордонів, не усвідомлюючи, що в цю гру може грати не лише вона, а й сусідні держави, у тому числі Україна, яка лише шукає шляхи для самозахисту. До речі, любителям історичного ревізіонізму у кремлі слід нагадати той факт, що є прецеденти перебування тієї самої Курської області у складі України, і спираючись на російську риторику нового територіалізму, можна легко поставити російського агресора на місце.

Водночас оборонні операції ЗСУ в Курській області лише спроба нагадати російському агресору про його військові злочини проти українського народу, необхідність вивести війська з тимчасово окупованих територій, завершити тактику військового шантажу, в якому є ядерна компонента.

Бойові дії в Курській області, що відбуваються на площі 650 кв. км., хоч і мають відносно локальний характер, усе ж таки мають риси переломного характеру. Як-не-як, уперше з 1941 року на російській території присутня регулярна армія іноземної держави, яка здійснює військові операції. Також зазнає краху путінська концепція «СВО», що не торкається життя обивателів, які підтримують диктатора. Після появи повідомлень про здатність ЗСУ взяти під контроль Курську АЕС на Росії розпочалися бродіння – від горезвісних нудотних воєнкорів і парламентських яструбів до простих росіян, які на своїй шкурі нарешті можуть відчути жахи переселення, руйнування житла, втрати майна, а в перспективі і ядерної небезпеки. за політики їхнього божевільного вождя.

Як кажуть, напоролися на свою ж жадібність і жорстокість. Адже суто теоретичо: якщо вивести з експлуатації реактори Курської АЕС, також, як росіяни вчинили на захопленій українській Запорізькій АЕС, то на півдні РФ розпочнеться тривала енергокриза для вирішення якої уряд Мішустіна не має чарівної палички.

Задля нейтралізації навіть гіпотетичних сценаріїв встановлення контролю ЗСУ над Курською АЕС російські спецслужби реалізують провокації, зокрема прагнуть демонізувати українську армію, звинувачуючи її в ударах БПЛА по Запорізькій АЕС. Жодних доказів причетності України до пожежі на ЗАЕС (на фото) росіяни не наводять, ось тільки Захарова – голова МЗС РФ, що говорить – уже встигнула звинуватити Київ у «ядерному терорі континенту», забуваючи, хто розв'язав криваву бійню.

Одночасно з'являються свідчення, що жодного удару дрона по атомній станції, яка перебуває в режимі холодної зупинки, не було. Натомість російські окупанти для жахливої ​​картинки підпалили гори автомобільних шин та іншого сміття у градирні Запорізької АЕС. Якщо зазначені моменти виявляться достовірними, то світова спільнота має справу з черговим недоумкуватим Кремлем, який безцеремонно спекулює на ядерному факторі, заради залякування всього світу і відволікання уваги від ситуації на курскому фронті.

ТГ-канал «Сито Сократа»


 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: