Втечу росіян із Криму видно аж із Польщі

НОВИНИ 19.08.2022 Коментарі 0

Російські окупанти зрозуміли, що не можуть почуватися в безпеці на жодній частині території окупованої України, в тому числі і в Криму. За словами польського генерала, нервові рухи російських військ свідчать про паніку та розгубленість.

На окупованому півострові після декількох вибухів на військових об’єктах утворилися черги на вокзалі Сімферополя та затор до кримського мосту. Крим покидають не тільки цивільні, але й російська армія відводить свою техніку, пишуть Wiadomosci.

Видання цитує слова польського генерала Вальдемара Скшипчака (Waldemar Skrzypczak), який заявив, що після серії атак у Криму росіяни отримали чіткий сигнал, що «вони не можуть почуватися в безпеці на жодній частині території окупованої України, включаючи Крим». Тому в них розпочалися нервові рухи.

Москві довелося визнавати, що їхні військово-повітряні сили, які дислокуються у Криму, будуть об’єктом атак українських партизанів і, можливо, ракетних обстрілів української армії. Це прояв російської паніки.

Видання посилається на дані української розвідки, згідно з якими росіяни перекидають десятки бойових машин з найбільших аеродромів Криму в росію. Йдеться про щонайменше 24 літаків і 14 гелікоптерів.

Також видання згадує про вечірні вибухи у четвер, 18 серпня, у Керчі та на російському військовому аеродромі Бельбек, що на північ від Севастополя.

У соцмережах є інформація про те, що в Керчі пролунало щонайменше чотири гучних вибухи. Жителі міста повідомляють, що бачили в небі ракети, які летіли «з моря», і спалахи.

Російські та місцеві інтернет-канали також повідомляли про вибухи у військовому аеропорту під Севастополем, а проросійський губернатор Севастополя міхаіл развожаєв написав у Telegram, що над аеропортом Бельбек збили безпілотний літальний апарат.

Ці події, згідно з матеріалом іншого польського інтернет-ресурсу Kraj, спричинили обвал цін на нерухомість у Криму.

Перелякані росіяни готові продавати квартири та будинки за безцінь. І чимшвидше повернутися в росію. Дехто готовий обмінювати квартиру на автомобіль і їхати в рассєю-матушку.

Найдешевші квартири – без ремонту у селищах. Їх вартість починається від 510 000 рублів. Це за російським курсом трохи більше 8 тисяч доларів США.

Квартира з ремонтом, але без меблів коштує майже 24 тисячі, а умебльована – майже 33 тисячі доларів.

Двокімнатні квартири без ремонту продають у середньому за 15 000 доларів.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: