Всі вбивці з армії РФ прекрасно знають куди вони їдуть і для чого (ФОТО ДОКУМЕНТІВ)

НОВИНИ 03.03.2022 Коментарі 0

Найпоширенішою версією захоплених в полон представників солдат агресора є те, що вони не знали, що їдуть в Україну на війну. Мовляв, командування повідомляло, що їх відправляють на «учєнія».

Проте в розпорядженні «Західного інформаційного фронту» опинився документ, який свідчить про абсолютно протилежне. А також відкриває інші абсурдні заклики командування рашистів для «підняття бойового духу» окупантів.

Мова йде про звернення командування агресора до особового складу, яке командири зачитували ввіреним їм підрозділам перед відправкою в Україну.

«Наша задача освободить братский народ от мракобесия, помочь вернуть их в русский мир, где помнят и чтут подвиг наших дедов, разгромивших фашистов, и не оскверняют памятники героем Великой Отечественной войны. Вступая на территорию Украины, мы должны помнить, что идем по своей земле, а вокруг наши люди… В бою вам необходимо проявлять лучшие боевые качества российского солдата, решительность в наступлении, строгость в обороне…», - йдеться у «накачуванні» окупантів та прямими вказівками вести на території України справжню війну.

Відтак бачимо, що цим свинособакам прямим текстом говорили, куди вони їдуть, для чого і що там будуть робити.

Окремої уваги також заслуговує теза: «Будьте великодушны к тем, кто выходит без оружия. Не проявляйте жестокость после боя… Это то, чем всегда отличалась наша армия и вызывала восхищение даже у противника».

Що тут сказати, направду, такого «восхіщєнія» беззбройні українці не відчували, мабуть, давно, а швидше навіть ніколи. Не сумніваймося, саме бомбардування житлових кварталів та вбивства цивільних стануть головними доказами для суду над лаптєногими воєнними злочинцями в Гаазі. Не кажучи вже про всі інші страждання, які окупант приніс на нашу землю.

Антуражем прямого заклику до особового складу підрозділів збройних сил РФ йти війною стали вже багаторічні мантри російської пропаганди, яким помпують «насєлєніє вєликой і магучєй» багатьма роками:

  • колективний Захід, особливо США і Великобританія, хочуть знищити РФ і вже не через два-три роки прийдуть до них з війною;
  • українців і балтів Захід кине першими у війну в якості «пушечьного мяса»;
  • маячня про те, що території всього півдня і сходу України до 1922 року «являлись исконно русскими териториями под названием Новороссия;
  • в Україні російськомовні не мають права говорити російською мовою та інші.

«Мы не агрессоры, остановить агрессию против России на ближних подступах к нашим городам и селам, охладить воинственный пыл Америки и Европы – вот наша главная задача», - йдеться в кінці тексту-звернення до деліріїв з автоматами.

Останній фотодокумент, викладений у матеріалі, беззаперечно підтверджує той факт, що російські окупанти та агресори, незалежно вік віку та звання, чітко усвідомлювали, що вони висуваються на територію України. Тому плачі та апелювання до заїждженої фрази "на ученія єхалі" не повинні вводить українське суспільство та світову спільноту в оману - всі до одного російські солдати їхали вбивати на українську землю!  

Ілюстративне фото: УП 

Опрацьовано на основі матеріалу

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: