Евакуйовані діти на Львівщині забезпечені усім необхідним

НОВИНИ 03.03.2022 Коментарі 0

У четвер, 3 березня, Львівщина прийме ще 71-ну дитину з регіонів, охоплених російським вогнем. Станом на вчора в області вже розмістили 434 дитини. Усі вони – діти-сироти зі спеціалізованих освітніх закладів.

 «Ці діточки – сироти різного віку, дехто з особливими потребами чи захворюваннями, - каже керівник департаменту освіти Львівської обласної військової адміністрації Олег Паска. - Ми поселили їх у наші навчально-реабілітаційні центри та санаторні школи. Спільними зусиллями вдалося забезпечити їх усім необхідним: одягом, продуктами харчування. Зараз ми готуємося зосередитися ще й на дітях, які прибули самі чи в супроводі когось зі своєї родини, щоби після завершення вимушених канікул надати їм доступ до навчального процесу».

Також для дітей-сиріт уже придбали на 22 тисячі гривень медикаментів. Це стало можливим завдяки підписаній угоді між департаментом освіти ЛОВА та міжнародним благодійним фондом «Оберіг надії», яким опікується Марія Яремчук. Кошти для таких потреб переказали небайдужі на рахунок фонду.  

 «Дякуємо усім, хто долучився до допомоги!», - зазначили у департаменті освіти.

Як інформаує сайт ЛОВА, фонд «Оберіг надії» у співпраці з департаментом освіти оголосив міжнародний збір благодійних коштів на реалізацію програми «Львівщина – дітям України» та забезпечуватиме на запит директора департаменту за рахунок цих коштів фінансування витрат, пов’язаних із проживанням на теренах області школярів та працівників освіти, евакуйованих зі зони бойових дій.

Також нагадаємо, що у понеділок, 28 лютого департамент науки й освіти Львівської обласної воєнної адміністрації та Міжнародний  благодійний фонд "Оберіг надії" підписали договір про співпрацю, про це повідомили директор департаменту ЛОДА Олег Паска і президентка фонду Марія Яремчук

Найменування організації: БО МБФ ОБЕРІГ НАДІЇ

  • Код отримувача: 37304975
  • Назва банку: АТ КБ «ПРИВАТБАНК»
  • Рахунок отримувача у форматі IBAN: UA473052990000026000031025002
  • Валюта: UAH
  • Благодійний фонд «Оберіг Надії»⠀

Ілюстративне фото loda.gov.ua

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: