Воєнний стан в РФ планують ввести з 5 березня, і лише в окремих регіонах

НОВИНИ 03.03.2022 Коментарі 0

Російські військові поширюють інформацію щодо введення на території РФ воєнного стану. Однак таке рішення буде прийнято не 4 березня, як про це повідомляють українські ЗМІ, а 5-го. Про це «Західному інформаційному фронту» повідомили компетентні поінформовані джерела, яких ми зі зрозумілих причин не називатимемо.

При цьому зазначається, що такий режим буде введено в окремих регіонах країни: у Північно-Кавказькому федеральному окрузі та Південному федеральному окрузі.

Попри ілюзії кремлівських агресорів, бажаючих безглуздо вмирати заради імперських амбіцій неадекватного керівництва РФ, вкрай мало. За даними, що потребують уточнення – із 500 військовослужбовців СОБР (специальный отряд быстрого реагирования) Приморського краю, які вже брали участь у бойових діях, живими залишилось лише 5 поранених.

Також відомо, що станом на учора, 2 березня, в  частинах та підрозділах Тихоокеанського флоту РФ продовжується набір особового складу для участі в бойових діях на території України.

Нагадаємо, що радник керівника Офісу Президенту України Михайло Подоляк повідомив, що обидві палати парламенту РФ 4 березня планують провести екстрене позачергове засідання, на якому, імовірно, розглядатиметься питання про "превентивне запровадження воєнного стану у РФ"

Водночас секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в ефірі телеканалу "Україна 24" повідомив, що за його даними, багато росіян, які "обіймають посади у РФ", не розуміють, що відбувається в голові у Путіна.

Ілюстративне фото: 5.ua

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: