Ворог зачепився за околицю Торецька, обстановка загрозлива, - Бутусов

НОВИНИ 05.08.2024 Коментарі 0

"Загрозлива обстановка у Торецьку. Ворог зайшов у місто та зачепився за околицю, продовжує повільно, але постійно просування малими штурмовими групами. Їх бʼють, знищують, але у росіян резерви, і вони мають тактичну ініціативу, тож можуть концентрувати свої сили на окремих важливих ділянках і створювати там значну перевагу", - повідомив у ФБ журналіст Юрій Бутусов.

"Кілька наших підрозділів 32-і механізованої бригади глибоко охоплені з флангів, несуть значні втрати. Ворог атакує з кількох напрямків. Росіяни також несуть великі втрати, але у них більше поповнень, плюс велика кількість дронів та артилерії. Наші воїни тримають позиції навіть у такій важкій обстановці, але потрібні рішення командування.

Командування ОТУ (полковник Ледовой) не ухвалює необхідних рішень і не бере на себе відповідальність. Нема ні наказу на відхід, ні посилення резервами флангів.

До чого це призведе? Або до повної втрати боєздатності або до оточення, наслідок буде один - повна втрата позицій у Торецьку.

Ворога можливо зупинити - але для цього потрібно, щоб припинилась брехня у доповідях. Зупинити ворога - значить організувати обооону на надійному рубежі, з відкритими шляхами логістики. Інакше місто не втримати, це розуміють усі командири", - написав Юрій Бутусов.

Фото з ФБ-сторінки Юрія Бутусова. 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: