Ворог вдарив ракетами по Львову: є одне влучання, постраждало декілька людей, - фото

НОВИНИ 15.02.2024 Коментарі 0

Сьогодні вранці ворог завдав ракетного удару по Львову.  Є одне влучання в обʼєкт інфраструктури, що на вул. Науковій. У більш як 10 будинках повилітали вікна, двоє людей травмовано.​ Вулиця Наукова зараз перекрита для руху транспорту. 

Голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що під час атаки по Львову постраждали дві людини: "Це чоловік та жінка, які живуть у будинках на Науковій. У них різані рани. Допомогу їм надали на місці. Зафіксували влучання в обʼєкт інфраструктури у Львові. Триває пожежа. У 16 житлових будинках на Науковій вибуховою хвилею вибило частину вікон, пошкоджені машини, які були припарковані поруч. Зараз на місці працюють всі служби”.

“Ще одного чоловіка з гематомою надбрівної ділянки госпіталізували. Це також мешканець одного з будинків, які постраждали від вибухової хвилі”, - розповів потім голова ОВА. Також він повідомив, що під час  “атаки ракета влучила також у землю, неподалік житлових будинків на вулиці Науковій. Пошкоджені вікна у пʼяти- та девʼятиповерхівках, у яких живуть люди, і вікна у центрі зайнятості”.

Натомість міський голова Львова Андрій Садовий повідомив таке "За попередньою інформацією, на наш регіон летіло понад 10 ракет. ППО добре відпрацювали цю атаку, але все ж маємо одне попадання у об’єкт інфраструктури. Вибуховою хвилею вибило вікна у житлових будинках на вулиці Науковій, також зачепило школу На місці працюють оперативні служби. Встановлюємо наслідки атаки”.

Згодом міський голова розповів про наслідки ранкової атаки ворога на Львів: "Постраждало дві школи та один садок. Вибито понад 400 вікон. Загалом пошкоджено 18 житлових будинків. Є троє поранених львівʼян, їм надали допомогу, їхньому життю нічого не загрожує. Автобуси тимчасово курсуватимуть по вулиці Володимира Великого. Трамвай їздить без змін. Вул. Наукова тимчасово перекрита, автобуси курсуватимуть по вул. Володимира Великого. Трамвай №3 курсує без змін”.

Фото з телеграму міського голови Львова Андрія Садового.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: