Інформаційна операція «Перун» ― москалі реалізують активну фазу

НОВИНИ 15.02.2024 Коментарі 0

Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує про початок активної фази інформаційної операції держави-агресора росії під назвою «Перун».

"У межах цієї операції ворог планує залучити іноземних журналістів, медійних осіб та блогерів для виправдання агресії проти України та висвітлення ситуації довкола нашої Держави з вигідних для кремля  позицій", - зазначили в ГУР.

Додамо, що напередодні Центр протидії дезінформації, що діє при РНБО України, звернув увагу на кілька ІПСО (інформаційно-психологічна операція), які останнім часом запустилимоскальські пропагандони 

Зокрема, ось приклад ворожої маніпуляції: "Проросійський TG-канал «Женщина с косой» написав: «Усе вказує на те, що Авдіївку ЗСУ втратить найближчим часом. Усіх «собак» повісять на колишнього головкома Залужного і його команду, мовляв, у цьому винні «попередники»". Маніпуляція номер 2: «росія готова до політико-дипломатичного врегулювання конфлікту в Україні на основі врахування реалій на землі», - заявив глава мзс рф с. лавров.

А ось приклад відвертої дезінформації: "Ворожий TG-канал «Приднестровец» оприлюднив відеозапис із коментарем Олега Соскіна – колишнього радника Президента України Леоніда Кучми: «України вже немає в геополітичному порядку денному у світовому масштабі. Україна повністю стерта".

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: