Вогняний початок тижня для рашистів: пожежі, вибухи, терористи, «неонацисти»

26.04.2022 Коментарі 0

Аж занадто врожайним видався обливаний понеділок для оркостану: декілька пожеж і вибухів у різних містах, а також розкрито змову щодо цілої серії замахів на вбивства. Залишилося ще якийсь масовий теракт влаштувати, і можна починати масову мобілізацію руськомірців на боротьбу зі злобними «укронацистами».

Але російська фабрика фейків останнім часом працює вкрай криво і непереконливо, їй можуть вірити хіба хронічні клієнти рашаТБ.

Новина була настільки важливою, що першим про неї заявив сам кремлівський карлик на якійсь нараді із силовиками (фсб спрацювало філігранно – як до чергового з’їзду компартії). Мовляв, щойно викрито цілу терористичну групу, яка готувала вбивство відомого тележурналіста.

І далі понеслося. Адже українські «диверсанти-неонацисти» зазіхнули на святе: планували вбивства головних кремлівських телепропагандонів – соловйова, сімоньян, кісельова, скабєєву, попова. Мабуть, нікого важливішого і дорожчого на московії немає.

Навіть відео виклали, яке більше схоже на якусь низькосортну комедію. Безстрашний спецназ фсб стукає у якісь двері, і вони майже моментально відчиняються (еге ж, усі неонацисти саме так гостинно усіх і запрошують зазвичай).

Далі у квартирі, де просто вагон короткоствольної зброї (шість пістолетів макарова), обріз і граната, ніхто не чинить жодного опору. Тож оперативники уважно оглядають та фотографують саморобну вибухівку, коктейлі молотова, якийсь порошок типу наркотиків, підробні (!) українські паспорти (після виконання завдання диверсанти збирались втікати в Україну, звісно ж), а також націоналістичну літературу та атрибутику.

Зрозуміло, що неонацики, ховаючись на конспіративній квартирі у москві, не могли обійтися без милого серцю фото гітлера, пов’язок та футболок зі свастикою і відповідних книжечок.

І тут не можливо не звернути увагу на те, як підписана одна з книг (див. фото) – про «Подпись неразборчива» (її, вочевидь, мали зобразити фсбешники, готуючи «докази») вже почали складати меми.

Далі додали ще нарізку з допитів, на яких «терористи» зізнаються, що «із січня по березень» обговорювали підпали військкоматів та машин із символікою спецоперації. Яка, нагадаємо, почалася 24 лютого – тоді вперше ту недосвастику і побачив світ.

«Нам відомі прізвища кураторів українських нацистів із західних спецслужб, насамперед ЦРУ, які дають такі поради, як вбивства журналістів», - грізно прорік ліліпутін.

Сімоньяниха заявила, що померти «за правду» від рук «неонацистів» не страшніше, аніж від смертельної недуги чи неминучої старості. Хороший у неї вибір, ще можна додати в’язницю за чорнушне пропагандонство.

Соловйов роздув своє его до розмірів галактики і заявив, що до замаху причетний сам президент Зеленський. І взагалі, він напряму погрожував, «тобто не раз згадував моє прізвище», бідкався ведучий.

Натомість СБУ (яка нібито виступила «замовницею» соловйова) потролила рашистів. У повідомленні спецслужба зазначила, що з цікавістю ознайомилася з «черговим креативом» фсб, яка «героїчно застримала неонацистів», які типу планували вбивство «громадського діяча». Але не має наміру всерйоз коментувати нові фантазії російських спецслужб, які просто вигадують чергові здобутки для російської авдиторії.

Загалом, на московії у понеділок відбулося аж занадто багато цікавих подій.

Горіли у тільки брянську: нафтобаза, склад нафтопродуктів на вйськовій базі, м’ясокомбінат, підприємство «Агропромкомплект».
В далекому уссурійську палала авіабаза. У москві, іркутську і новосибірську підпалювали воєнкомати і відділки поліції. І це вже після того, як «неонацистів» із забороненої на рф організації «National Socialism/White Power» (Націонал-соціализм/Біла сила, влада) переможно захопило фсб…
У санкт-петербурзі стався вибух у житловому будинку – ніхто не постраждав, але пошкоджено ліфт та з’явилась тріщина в перекритті.
Також у сибіру горить тайга, яку просто немає кому гасити – всє ушлі на фронт.
А надвечір понеділка ще й у підмосков’ї загорівся торговельний центр «Шовковий шлях». Це вже схоже на прямі натяки рашистів країнам Сходу…
У невизнаному Придністров’ї 25 квітня прогриміла серія вибухів – в офісах місцевого «міністерства держбезпеки» та філії фсб. На вулиці поруч виявлено використані РПГ-22 та РПГ-27.

Головне управління розвідки МОУ повідомило, що до вибухів там почали готуватись ще кілька днів тому, обладнавши бункер. А сам «теракт» - один із низки провокативних заходів, організованих ФСБ для нагнітання паніки, виправдання війни з Україною та залучення «пмр» до бойових дій проти нашої країни.

На думку колишнього радника Авакова Станіслава Речинського, понеділковий ланцюжок подій схожий на стратегію залякування свого населення. Адже путін починав із підриву будинків. Тепер мета – мобілізація плюс підвищення градусу воєнного психозу. Але може бути ще якась «вишенька на торті»: наприклад, вибух у лікарні чи пологовому – це цілком у дусі бункерного діда.

P.S. Тим часом у «пмр» у вівторок пролунало ще кілька вибухів – знищено ретранслятор російського радіо в регіоні, а також нібито здійснено атаку на військову частину в селищі Паркани. Не визнане «Придністров’я» запровадило «червоний» рівень терористичної загрози.

Молдова скликає свій радбез через ситуацію у них під боком. А рашистська маріонетка денис чеПушилін вже щось бовкнув про давню мрію - коридор до придністров’я вздовж чорноморського узбережжя. Сигналом може стати «путін, ввєді вайска» від влади того невизнаного утворення вздовж Дністра. Але в цьому випадку хотілося б якоїсь рішучої реакції світової спільноти, і тоді це питання ракових російських пухлин можна було б вирішити раз і назавжди.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: