Влада Львівщини обговорила співпрацю з представником Форуму демсил Білорусі

НОВИНИ 04.07.2022 Коментарі 0

Львів є важливим гуманітарним і стратегічним вузлом України у цій війні. А білоруси й надалі допомагатимуть Україні в рамках співпраці із Львівською обласною військовою адміністрацією.

Про це повідомив керівник Білоруського кризового центру і представник Форуму демократичних сил Білорусі в Україні Олексій Францкевич на своїй сторінці у FB за підсумками зустрічі з головою Львівської ОВА Максимом Козицьким і його меценатами.

«Ми обговорили поточну ситуацію в регіоні та наших країнах. З нашого боку озвучено позицію про те, що справжні білоруси, на відміну від лукашенківців, підтримують Україну та разом з українцями борються проти російської агресії та диктатури», - написав Олексій Францкевич.

Він розповів керівникові Львівщини, що багато білорусів займаються волонтерством, воюють за Україну, а деякі, на жаль, уже поклали життя за волю України та рідної Білорусі. Також разом з українцями в акціях підтримки беруть участь тисячі білорусів по всьому світу.

Максим Козицький зі свого боку поцікавився, чи наважиться лукашенко віддати наказ про наступ білоруської армії на Україну та пообіцяв посприяти у пошуку приміщення для потреб білоруських опозиційних організацій у Львові. Зокрема, волонтерів, які допомагають Збройним Силам України.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: