Виставка «З Україною в серці» відвідає ще одне українське місто

ФОТО 19.06.2024 Коментарі 0

У стінах Національного університету водного господарства і природокористування у Рівному незабаром може відкритися виставка «З Україною в серці», присвячена білоруським Героям.

Про зустріч і домовленості з ректором університету Віктором Мошинським про відкриття виставки повідомив керівник Благодійного фонду «Вільна Білорусь» Олексій Францкевич.

Доктор сільськогосподарських наук, професор кафедри агрохімії, грунтознавства і землеробства, ректор НУВГП Віктор Мошинський і голова БВ "Вільна Білорусь" Олексій Францкевич. 

«Герої живі, поки жива пам'ять про них! Слава Героям!» - написав очільник благодійного фонду у ТГ-каналі «Вільна Білорусь».

Також Олексій Францкевич зустрівся у Рівному із заступником начальника управління культури та туризму Павлом Дмитришиним (на фото) і представниками білоруської діаспори.

«Дякую їм за організовані зустрічі із представниками влади. За екскурсію містом. Побували на вулицях, перейменованих у Рівному на честь білоруських Героїв», - написав білоруський волонтер та громадський діяч.

На головній світлині – майдан Незалежності у Рівному з портретами полеглих за Батьківщину українських Героїв. Усі фото – ТГ-канал "Вільна Білорусь"

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: