Вірменам набриднув пропагандист соловйов – його заборонили

НОВИНИ 29.03.2024 Коментарі 0

У Вірменії заблоковано трансляцію авторських програм «Вечір з владіміром соловйовим» і «Недільний вечір з владіміром соловйовим», що виходили в ефір на телеканалі «РТР-Планета», повідомляє прес-служба Мережі телебачення і радіомовлення Вірменії.

«Рішення було ухвалено на підставі постійних порушень статей 5 та 6 міжурядової угоди між Вірменією та росією про співробітництво у сфері масових комунікацій», - йдеться у повідомленні. Ці статті договору передбачають, що сторони не повинні втручатися у внутрішньополітичне життя і виключати образливий зміст.

Звісно, що рашапропагандисти не пропустили нагоди поволати про свободу слова.

«Заборона навіть окремих програм буде реальним порушенням задекларованої свободи слова і свободи поширення інформації», - заявив голова росіянської спілки журналістів (тезка вірменської ганьби) владімір соловйов. Ця доволі стандартна спроба замаскувати рашапропаганду під свободу слова вже давно нікого у світі не переконує. Особливо під час війни.

Лише місяць тому соловйов-ведучий та його колєжанка маргаріта сімоньян в ефірі однієї з програм вголос мріяли про відсутність кордонів з Грузією і Вірменією – «як і має бути», на думку цих великоросійських шовіністів.

Більшість країн, які дбають про інформаційну гігієну, вже заборонили трансляцію рашапропагандистських каналів та програми з одіозними московитськими ведучими у своїх телепросторах.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: