Принцип «війна все спише» зараз не спрацює, - Євген Магда

НОВИНИ 11.07.2022 Коментарі 0

Якщо хтось думає, що звернення конгресвумен Спартц до президента Байдена просто спустять на гальмах у США, він помиляється.

Про це в телеефірі 5 каналу сказав директор інституту світової політики Євген Магда.

За його словами, на Банковій просто не усвідомлюють, як працює ця комунікація. А наш МЗС вже відповів Спартц так, що краще б він цього не робив.

  • Я досі не знав, що керівник президентського офісу і його заступник – це керівництво країни. А це не так – з тієї простої причини, що за них на жодних виборах ніхто не голосував. Також раптом з’явився з коментарем прессекретар призидента Никифоров, який вже не пригадую, коли останній раз з’являвся на публіці. Натомість де ж коментарі панів Подоляка, Арестовича, Лещенка, які є радниками Андрія Єрмака і мають виступати як його інформаційні сюзерени – на підтримку?, - поцікавився Євген Магда.

Політолог вважає, що у нас зараз перевернута система: коли має виступати офіційна особа – виходить радник, який не несе жодної відповідальності, і навпаки. При чому, коли відбувається навпаки – це ще гірше, тому що таким чином лише підігрівається інтерес.

На думку Магди, пані Спартц не порушує ані американські, ані українські закони. Вона ставить логічні питання, які вже піднімались у нашому інформаційному просторі. «Що, у нас не було Вагнергейту? Чи не виступав ексочільник ГУР Бурба, і не казав, хто йому наказував зупинити цю операцію?», - підкреслив директор інституту світової політики.

  • У нас мають розуміти, що принцип «війна все спише» у спілкуванні з нашими західними партнерами (які дають нам озброєння) – це не спрацює, -наголосив Євген Магда.

За його словами, правильною була б реакція у вигляді твіта Президента Зеленського – що триває розслідування, на час якого названі особи відсторонені від своїх посад.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: