Від завтра російських школярів почнуть готувати вбивати українців

АНАЛІТИКА 31.08.2022 Коментарі 0

Росія готується до Дня знань – кривавого дня знань. Від завтра у школах російської федерації запрацює потужна пропагандистська машина, що возвеличуватиме злочини путінських головорізів в Україні і вчитиме, як потрібно «родіну любіть». Для цього у кремлі готувалися і придумали чимало нововведень.

Про початок ідеологічного виховання і промивання дитячої свідомості у російських навчальних закладах повідомили батьки учнів опозиційний до путінського режиму телеграм-канал «Можем обьяснить».

Із нового навчального року в росії з'явиться новий предмет – «розмови про важливе». Цю «патріотичну» класну годину присвятять «цінностям» російського суспільства. Придумали такий урок у кремлі після повномасштабного вторгнення в Україну.

Мізки школярам промиватимуть на початку тижня. Про це свідчить фотодокази, що надіслали читачі «МО».

Про нововведення батькам розповідають класні керівники. Так, учитель школи № 7 у місті Зарічний Свердловської області повідомив: «Кожного понеділка, розпочинаючи з 5 вересня, першим уроком будуть лінійки з урочистою церемонією виносу прапора РФ, що супроводжується гімном росії, і класні збори «розмови про важливе для учнів 1-11 класів».

Учителів до програмування учнівської свідомості почали готувати ще у серпні. Для них проводили «класні марафони». Один із «наставників», член громадської палати москви олександр асафов, повторив учителям усі тези російської пропаганди – про демілітаризацію та денацифікацію України, геноцид жителів Донбасу і згуртування навколо путіна. На думку експерта, достовірну інформацію для дитини потрібно брати зі сайтів президента росії, товариства «Знання» і брифінгів прес-секретаря міноборони іґаря конашенкова. Дітям відтепер пропонуватимуть «служити вітчизні замість споживання».

За інформацією «МО», на уроках «Моя країна – росія» учням пояснюватимуть, що «прояви справжнього патріотизму ми бачимо сьогодні під час проведення спеціальної військової операції». А площа рф «більша за США у 1,8 раза, а Франції – у 30 разів».

І хоча на сайті цього всеросійського проекту уроки «Розмови про важливе» називають позаурочними заняттями, проте державні пропагандистські медіа пишуть, що вони є обов'язковими для відвідування.

Хоча голова профспілки російських вчителів Данііл  Кен каже, що «відвідування позаурочних занять і виконання завдань є добровільними». Відповідно до п. 1. ч. 1 федерального закону «Про освіту», учні повинні відвідувати й освоювати тільки передбачені навчальним планом заняття. Тому у випадку призначення пропагандистських уроків потрібно запитувати та перевіряти наявність уроку у навчальному плані, а також наявність програми до нього. Чи скористаються цим російські школярі та їхні батьки – запитання ще те. Більшість, мабуть, сліпо виконуватимуть вказівки вчителів, а з неугодними швидко розправиться каральна путінська машина.

Інформує ігнорувати ці так звані уроки й опозиційний кремлю ресурс «Медуза». Згідно з його інформацією, рух «М'яка сила» й Альянс учителів опублікували відкритий лист, у якому закликали педагогів і батьків школярів до бойкоту патріотичного проекту «Розмови про важливе».

Деякі російські медіа вже згадували у своїх публікаціях, що в методичках до цих уроків є згадки про війну в Україні, оспівування «служіння батьківщині» та «подвиги» російських військових на Донбасі.

Автори звернення називають багато формулювань із навчальних матеріалів для «Розмов про важливе» пропагандистськими та такими, що не стосуються виховання патріотизму.

«Ми впевнені, що справжній патріотизм не виховують в атмосфері ненависті, страху й обов'язків. Патріотизм можна прищепити лише своїм прикладом: займаючись благодійністю, оберігаючи природу, вивчаючи і зберігаючи історичну спадщину. І робити це мають батьки, а школа має допомагати, а не заважати. Це насамперед справа батьків, а не чиновників», - йдеться у тексті.

У своїй заяві активісти нагадують, що «спущені зверху методички й інструкції» мають рекомендаційний, а не обов'язковий характер.

«Багато директорів зі страху перед начальством обманюють батьків, заявляючи про обов'язковість пропагандистських уроків. Однак ми заявляємо: ви не зобов'язані відпускати своїх дітей на ці заняття», — йдеться у листі.

Автори рекомендують батькам масово скаржитися директорам шкіл і в  міністерство освіти рф на «Розмови про важливе», а вчителям -  відмовлятися від проведення цих занять, обстоюючи свободу вибору освітньої програми.

Посилиться пропаганда й у вищих навчальних закладах. Ще із квітня цього року російська влада взялася за цей освітній сектор. Тепер у ВНЗ розвиватимуть мережу «стукачів» і «сексотів» для контролю за неблагонадійними – звична й апробована методика часів радянського союзу.

Що стосується окупованих території України, то у москві з особливою уважністю ставляться до українських територій і дітей, які там іще залишилися.

У Санкт-Петербурзі бродить ідея вдягнути усіх вчителів у однакову форму. Якщо її дизайнером буде той, хто вдягає соловйова, то школярам не позаздриш – вони на підсвідомому рівні сприйматимуть слова вчителів крізь образ рашиста-пропагандиста.

У Башкирії хочуть працевлаштовувати у школи радниками головорізів, які брали участь у кривавій війні проти українців та знищували цивільне населення України.

За інформацією телеграм-каналу «Кримські партизани», кремлівська зграя з «міносвіти Криму» розпочала «патріотичне виховання» дітей у школах для всіх класів без винятку. Їх ознайомлюватимуть з «героями спецоперації», «друзями ворогів російської федерації» та «перевагами  контрактної служби в Росії».

«Окупанти не лише вбивають дітей, а й виховують їх так, щоби ті у майбутньому за них вмирали. Ну подивимося». – резюмує телеграм канал «Кримські партизани».

Путінські пропагандисти ґрунтовно готуються до своєї підлої місії. Перший віце-спікер ради рф андрєй турчак під час зустрічі з представниками молодіжних патріотичних об'єднань у Южно-Сахалінську повідомив, що в росії надрукують новий підручник історії.

«Ми випустимо правильний підручник історії, у якому будуть нові глави, присвячені спеціальній військовій операції та подвигам наших хлопців», цитує чиновника росмедіа mk.ru.

Із пропозицією про новий підручник до турчака звернулися буцімто представники ветеранських організацій.

Журналіст Олександр Невзоров звернув увагу на інший дикий випадок у одному з російських дошкільник закладів. На відзнятому відео вихователька російського дитсадка кричить до хлопчика «на калєні стал, падонак, на калєні!», а потім силоміць змушує малого виконати наказ і продовжує кричати «цілувати землю». І все це перед групою вихованців дитячого закладу.  

«Багато хто задається питанням, звідки береться рабська свідомість. Ні, вона не передається з генами та не всмоктується з молоком матері. Середовище. Рабське середовище і тільки воно робить росіян рабами», - пояснює журналіст.

І це відео, за його словами, є «чудовим прикладом рабського виховання юного раба в рабському суспільстві».

«Цей хлопчик, як і решта дітей, виросте і мститиме за своє приниження. Дістанеться всім: дружині, дітям, товаришам на службі в армії, або сусідам у камері в'язниці. Це вже як карта ляже. Це відео знімає питання про походження жорстокості та схильності до садизму у російських солдатів на цій війні. Всі вони – всі ті, хто ґвалтують, грабують, катують та вбивають українців зараз пройшли чудову підготовку в сім'ях, дитсадках та школах. В армію вони потрапляють вже озлобленими рабами, готовими мстити за своє рабське існування всім, кому дозволено. Вони й ідуть до армії, щоби мати можливість «ставити на коліна», - написав Олександр Невзоров.

У квітні ЗІФ писав про перший всеросійський шкільний історичний форум, на який російське міністерство освіти завезло з регіонів (включно з окупованих Донбасу і Криму) у москву старшокласників та влаштувало промивання мізків.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: