Як путінський режим клонує юне Zoмбопокоління

НОВИНИ 21.04.2022 Коментарі 0

У вівторок, 19 квітня, в москві розпочався перший всеросійський шкільний історичний форум. Міністерство освіти завезло з регіонів (включно з окупованих Донбасу і Криму) у столицю старшокласників та влаштувало промивання юних мізків. Точніше одразу написати, для надійнішої фіксації помиїв, що російська пропаганда з усіх теле- радіо-, інтернет і друкованих каналізацій вливає у вуха незрілого покоління.

На сторінці міносвіти росії у соцмережі VK повідомили, що «масштабна патріотична подія приурочена до дня єдиних дій на згадку про жертви злочинів проти радянського народу, скоєних нацистами та їх посібниками у роки великої вітчизняної війни».

Виступити перед школярами запросили першого заступника керівника путінської адміністрації сєрґєя кірієнка, помічника президента владіміра мєдінского та міністра освіти сєрґєя кравцова. Ці та інші представники неонацизму упродовж триденного марафону «Сила - у правді!» навчатимуть молодь розпізнавати фейки та на прикладі виставки «Звичайний нацизм» розповідати про «что такоє харашо, что такоє плохо».

Принагідно зауважимо, що 14 квітня 2022 року Верховна рада України визнала російську федерацію державою-терористом із тоталітарним неонацистським режимом, заборонила його пропаганду, а також пропаганду акту агресії росії проти України. «Вікіпедія» поняття «рашизм» визначає як різновид нацизму, фашизму та синонім до терміну «російський нацизм».

У телеграм-каналі «Можем обьяснить» зібрали фейкові парадигми глашатаїв, які під час конференції в музеї на поклонній горі вкладали у голови школярів. Парадокс, але російські неонацисти розповідали про сплеск «неонацизму в Україні та по всій Європі». «Більшість «прикладів», що наводили школярам, - вигадки пропаганди. До того ж несвіжі та розвінчані.

«МО» зібрало найцікавіші.

- Фейк від Кірієнка: до радянських пам'ятників у Латвії не можна покладати квітів:

«Зовсім нещодавно Сейм Латвії ухвалив рішення про те, що під час свята 9-го травня, вдумайтеся тільки, на території Латвії тепер заборонено підходити до пам'ятників воїнам-визволителям ВВВ ближче ніж на 200 метрів», - тараторив перший заступник керівника путінської адміністрації Сєрґєй Кірієнко.

Насправді прийняті Сеймом у березні поправки не забороняють підходити до пам'ятників або покладати квіти. Йдеться про заборону на «день побєди» проводити масові заходи ближче ніж за 200 метрів від пам'ятників радянської армії.

- Фейк від Новікова: канцлер Німеччини - онук нациста

«Ви сьогодні можете у пошуковому рядку забити якийсь запит там «онуки нацистів у керівництві Євросоюзу». І побачите велику кількість високопосадовців і навіть є глави держав, які є внуками бригаденфюрерів СС», — розповів підлеглий Кірієнка, начальник управління президента з громадських проектів Сєрґєй Новіков.

Новіков мав на увазі генерал-лейтенанта СС Фріца фон Шольца, якого медіарупори пріґожина назвали дідом теперішнього канцлера Німеччини Олафа Шольца. Фейк одразу же спростували у Німеччині: насправді дідусь і бабуся Олафа Шольца були службовцями на залізниці. А Фріц фон Шольц не мав дітей і загинув на фронті 1944-го. У спорідненості з фашистами ще у 2000-их звинувачували і колишнього прем'єр-міністра Польщі Дональда Туска, але той довів, що обидва його діди брали участь у польському опорі під час війни та побували у німецьких концтаборах.

- Фейк від Новікова: ідеологія українського «Азова» - як у СС, що доведено шоломом

«Ні, ми нічого не перегинаємо, є прямі артефакти, шолом бійця «Азов» - з одного боку український прапор, з іншого боку - емблема СС. Вони повністю відповідають ідеології цієї організації, повідомив Новіков.

Новіков має на увазі відео телеканалу ZDF, що з'явилося у вересні 2014 року, на якому у двох бійців «Азова» на шоломах помітили зображення свастики та напис SS. Але на той час підрозділ існував як батальйон добровольців. У травні 2014 року його започаткував активіст Андрій Білецький. Наприкінці того ж року полк «Азов» увійшов у склад МВС України. Представники «Азова» визнають відданість ідеології українського націоналізму, але заперечують зв'язок із фашизмом і нацизмом.

- Фейк від Казакової: російська мова під забороною в Україні

«От хлопці, які приїхали з Донбасу та сьогодні виступали. Ви чули якою мовою вони говорили? Російською, так. Уявляєте, а нам намагаються довести, що немає на Україні такої мови. Це хлопці, котрі все життя там прожили. І намагаються сказати «хлопці, не можна говорити цією мовою, не можна пісні співати, не можна музику слухати, її немає», - розпиналася голова комітету держдуми з освіти Ольґа Казакова.

Закон про українську мову, яку Верховна рада ухвалила 2019 року, не забороняє говорити і співати російською мовою. Аналогічних обмежень немає і для інших народів України.

Zомбування на росії сягнуло таких масштабів, що іноді, послухавши ту ахінею, на мить засумніваєшся у… своїй адекватності. До прикладу, як трактувати слова керівника держдуми рф Вячеслава Володіна, який погрожує країнам Європи матеріальною відповідальністю за санкції, застосовані до росії після її нападу на Україну.

«Країни Європи повинні розуміти наступне. По-перше, санкції проти російської федерації незаконні. До цієї теми ми ще повернемося і порахуємо шкоду, яку ви завдали нашій економіці. Вам доведеться в будь-якому разі її компенсувати. Як і коли - питання часу», - цитує погрози Володіна телеграм-канал «Украина Online».

У мережі предостатньо відео- та фотоматеріалу з прикладами рашистського Zoмбування дітей і дорослих. Сповненні до угару гордістю за «дєдов», які «ваєвалі», дітей садять у візочки у вигляді танчиків, літачків зі символікою «побєдобєсія». Теж саме можна побачити на авто зрілих і перезрілих росіян. Бо, схоже, пишатися то ж нема чим особливо. Навіть так званою «нєпобєдімою армією», що обламала свої гнилі зуби в Україні. 

От свіжий приклад на фото з АсТрахані, де понад 1000 учнів школи N29 стали у рашистський символ Z.

Там, виявляється, пише сайт школи, «стартував патріотичний флешмоб «Zа Перемогу!» на підтримку військовослужбовців, які беруть участь у спеціальній операції в Україні та мирного населення Донбасу, проти геноциду та нацизму».

Під музику «Вперед, россія!» «зигісти» на шкільному стадіоні з «педагогами» виконали іншу пісню - «Сонячний круг».

«Мета флешмобу – об'єднати зусилля всього здорового населення планети у боротьбі за торжество розуму і свободи, миру і справедливості на всій Землі!», - пояснили на шкільному сайті.   

Тобто флешмоб передбачає подібні акції «зигування» і в інших навчальних закладах. І їх по росії поширюють з перших днів війни, коли російські варвари почали знищувати українські міста смертоносним вогнем. Ось таке от у голови дітей закладають розуміння «об’єднувати зусилля всього здорового населення планети у боротьбі за торжество розуму і свободи, миру і справедливості».

Вихованців російських дитсадків теж Zахопила літера Z. «Під буйне газманівське: росія! росія! У цьому слові вогонь та сила!» до міжнародної політики вриваються вихованці дитсадка №11 міста Уссурійськ. Їх вишикували на вулиці буквою Z на підтримку спецоперації росії в Україні. Тієї ж літерою вишиковуються удегейці в нацпарку на півночі краю, ще однією літерою вишиковуються мотоспортсмени в Уссурійську... І на муніципальних автобусах Владивостока - наклейки з буквою», - пише «Новая газета».

У коментарях соцмереж, пише «Нова», затяті патріоти в меншості. Деякі пишуть агресивно і дуже поганою російською. Мовляв, патріотизм виховується з дитинства, а не подобається, то нічого своїх чад у садки тягнути. Проте багато дописувачів у російських соцмережах проти залучення дітей і навіть називають це «політичною педофілією».

Для відпочинку психіки, перегляньте це відео про «достіженія» росії та диктатора, на якого моляться Zомбовані росіяни. Знаковим у ньому є виступ іще «молодого» путіна з трибуни, якому аплодували після слів, що росії Захід просто заздрить. Озлоблені, часто голі, босі, п’яні та голодні росіяни з так званої «глубінки» цю мантру повторюють дотепер. Хоча дехто живе у дерев’яних бараках, які для себе споруджували полонені німецькі солдати після Другої світової війни…

Але ці факти нітрохи не хвилюють путіна, який надав 64-ій мотострілецькій бригаді, що мародерила під Києвом «почесне» звання гвардійської за «масовий героїзм і доблесть, стійкість і мужність» солдатів.

«Російські солдати продемонстрували стійкість лише в одному: відступаючи під вогнем українських військ, вони наполегливо зберігали все награбоване», - цитує постійного представника України при ООН Сергія Кислицю Gazeta.ua. 

«Військові цієї бригади, багато з яких уже ідентифіковані, понесуть відповідальність за масові звірства у Бучі. Такою є російська інтерпретація героїзму та мужності - убити сотні беззбройних мирних жителів, зґвалтувати десятки жінок і дівчат і, нарешті, втекти від українських військ… Росіяни залишили боєприпаси, щоб набити свої автомобілі вкраденими комп'ютерами, телевізорами, мобільними телефонами, одягом, килимами, пральними машинами та навіть унітазами», - сказав український дипломат.

Проте рашисти у своєму закритому інформаційному просторі поки що успішно творять потрібну їм реальність – zомбують з пелюшок дітей для безперервного процесу наявності живих носіїв злочинних ідеологій. Поки що путіну вдалося зберегти зв’язок поколінь – носії радянської ідеології застали нове покоління носіїв рашизму. Воєвалі «дєди», воюють і внуки. Масово ґвалтували німецьких (і не тільки) жінок «дєди», ґвалтують і внуки…

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: