Весняне загострення: рашисти укотре віддали частину України полякам

НОВИНИ 06.04.2023 Коментарі 0

Рашисти таки змогли знову розгледіти у виступі Володимира Зеленського заяву про те, що він таки «запропонує Польщі Західну Україну в якості бонуса».

У їхній хворій інтерпретації це прозвучало ще драматичніше: мовляв Президент Зеленський «підтвердив інформацію Служби зовнішньої розвідки рф про те, що Польща прагне анексувати частину України». І проілюстрували це улюбленою картинкою-мапою із «відтятими» областями.

Свою чергову фантазію московити вибудували на повідомленні з офіційного ТГ-каналу Володимира Зеленського. Там насправді йдеться про перспективу європейської інтеграції України. Дослівно вона звучала так:

«У майбутньому між нашими народами не буде існувати жодних кордонів: політичних, економічних і – що дуже важливо – історичних. Для цього потрібно ще трішки пройти пліч-о-пліч».

Але у рашапропагандистів свої завдання, тож вони викрутили усе по-своєму. А для більшої «переконливості» свої «новини» вони супроводжують просторікуваннями руськомірських політологів. Ті, немов кепські астрологи, віщують коаліцію Варшави та Києва проти Берліна, та показове ігнорування цього «союзу» з боку москви.

Традиційний емоційний акцент рашапропагандисти цього разу збудували на… смайлах.

«Реакція українських читачів ТГ-каналу Зеленського свідчить сама за себе: найбільше (понад 5 тисяч!) кліків на чоловічка, що плаче, — очевидно, ідея стерти кордони між Польщею та Україною не всім до душі. По суті це аншлюс», - звертають увагу москвороті.

Проглянувши декілька останніх публікацій на ТГ-каналі глави Української держави, впадає у вічі саме кількість «плаксивих» смайликів, що супроводжують ці публікації. Виглядає на те, що рашаботи спрямовано наставили саме цих смайлів під публікаціями. До речі, за останню добу кількість «сердечок» під цією публікацією майже наздогнала кількість «плакс» від рашистів.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: