Валерій Ковалевський подав у відставку, пояснивши, чому йому не по дорозі з Тихановською

НОВИНИ 27.06.2024 Коментарі 0

Валерій Ковалевський подав у відставку з посади заступника голови і представника із закордонних справ Об'єднаного перехідного кабінету Світлани Тихановської. Про це політик повідомив у ФБ.

Валерій Ковалевський: Шановні білоруси, сьогодні ухвалюю рішення про відставку з посади заступника голови і представника із закордонних справ Перехідного кабінету. У цьому напрямку з'явилися відмінності у стратегічному баченні шляхів досягнення цілей демократичного руху, в організації та тактиці роботи, а також у підходах до внутрішньої політики.

За три з половиною роки моєї роботи в Офісі Світлани Тихановської та в Об'єднаному перехідному кабінеті зроблено багато змістовної роботи у сфері зовнішньої політики та дипломатії: встановлення нових професійних відносин, довіри і співпраці з урядами та міжнародними організаціями, розвиток та просування нових підходів до захисту незалежності нашої країни, створення унікальних механізмів міжнародної співпраці на користь білоруських національних інтересів, інформування дипломатичних, експертних і політичних кіл про ситуацію в Білорусі, посилення політичного та санкційного тиску, мобілізація допомоги для всього руху, вирішення міграції, зміцнення співпраці між демократичними інститутами.

Вдячний Світлані Тихановській за довіру та колегам по руху та міжнародним партнерам за плідну співпрацю в цих напрямках.

Переконаний, що міжнародна діяльність має бути лише доповненням до роботи для досягнення змін у Білорусі. Робота з білоруськими громадянами, з білоруським бізнесом, з білоруськими політичними структурами та громадянськими ініціативами - найскладніший, але й найбільш обґрунтований і перспективний спосіб досягнення цілей руху: захист незалежності Білорусі, відновлення державного суверенітету, встановлення конституційного ладу і переходу до демократичних форм правління.

Живе Білорусь!

26 червня 2024 року".

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: