«Вагнерівець» під польським прикордонним стовпом – найімовірніше фейк

НОВИНИ 02.08.2023 Коментарі 0

У Мережі поширюють світлину зі зображеним «вагнером» біля прикордонного стовпа з написом Rzeczpospolita Polska. Фото з’явилося і в «вагнерівському» ТГ-каналі з підписом-цитатою лукашенка про шушукання сходити на екскурсію в Жешув.

Проте після появи світлини багато фахових людей пишуть про фотошоп.

Український журналіст Андрій Цаплієнко у своєму ТГ-каналі пише про спрямування всіх своїх дій росії та білорусі на створення видимості прямої загрози Польщі.

«Стовп, до речі, можна поставити де завгодно, як і прималювати що завгодно на формі бійця в кадрі. Ймовірно, це робиться для того, щоб змусити поляків знизити рівень допомоги Україні під приводом того, що Польщі потрібні оборонні ресурси самій.

Також це є тестуванням НАТО на готовність реальної відповіді на дії агресивної росії, яка рахує, скільки разів поляки не помітили порушення їхнього повітряного простору або падіння ракет на території Польщі», - йдеться у дописі журналіста.

У наступному повідомленні Андрій Цаплієнко доповнив:

  • Пишуть, що «вагнер» на польському кордоні це насправді «відфотошоплений» поляк. Єдине, що рашисти роблять якісно, це спеціальні інформаційно-психологічні операції.

Нагадаємо, у вівторок, 1 серпня, два гелікоптери з Білорусі порушили повітряний простір Республіки Польща

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: