В Ізраїлі загинуло більш як 600 людей, понад 100 осіб вважаються викраденими

НОВИНИ 08.10.2023 Коментарі 0

Пресслужба уряду Ізраїлю підтвердила, що якнайменше 100 ізраїльтян наразі перебувають у полоні в Газі. Опублікувавши інфографіку на своїй сторінці у Facebook, уряд повідомив, що «100+ викрадених, 2 000+ поранених, 600+ убитих».

Про це повідомило видання The Times of Israel

До цього часу Ізраїль відмовлявся підтвердити кількість цивільних осіб або військових, які перебувають у заручниках. ЗМІ повідомляють, що щонайменше 170 осіб можуть перебувати в полоні в Газі.

Незважаючи на повідомлення ЗМІ про те, що Єгипет веде переговори з ХАМАС від імені Ізраїлю, ізраїльський чиновник сказав The Times of Israel, що уряд «не знає про жодну таку розмову і не веде жодних переговорів».

Інший чиновник сказав The Times of Israel, що «зараз ми боремося з терористами на території Ізраїлю. Зараз ми не ведемо жодних розмов про заручників».

Уряд підтвердив, що щонайменше 100 ізраїльтян утримуються в секторі Газа, а ЗМІ повідомляють, що близько 170 осіб можуть перебувати в полоні в секторі.

Нагадаємо, що вранці 7 жовтня ісламістське угруповання ХАМАС розпочало несподівану атаку на Ізраїль. Бойовики зайшли в ізраїські поселення, а також із сектора Гази по Ізраїлю запустили сотнями ракет.  Нападник взяли під контроль кілька прикордонних населених пунктів. Відтак влада Ізраїлю оголосила про початок контртерористичної операції «Залізні мечі».

Також ЗМІ повідомили, що в Ізраїлі загинули двоє громадян України.  

Фото – убиті учасники музичного фестивалю Nature party, що проходив біля кордону з Газою / haaretz.com

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: