В Анкарі теракт на підприємстві аерокосмічної галузі

НОВИНИ 23.10.2024 Коментарі 0

Декілька озброєних нападників увійшли в будівлю турецької аерокосмічної компанії TUSAŞ. Як повідомляють турецькі медіа, там відбувся вибух, після чого тривала перестрілка.

За інформацією міністра внутрішніх справ Алі Ерлікая, внаслідок трагічних подій є загиблі та поранені. Прокуратура Анкари відкрила справу щодо терористичного нападу.

Як повідомляють деякі турецькі медіа, за однією з версій вибуховий пристрій підірвав терорист-смертник (на світлині момент вибуху). За іншою інформацією терористи приїхали до воріт аерокосмічної компанії TUSAŞ (виробника військових літаків та космічного обладнання) на таксі, підірвали там транспортний засіб та почали перестрілку. На місце терміново прибудли силовики, медичні бригади та пожежна команда.

У мережу потрапили перші кадри нападу. Оглядачі звернули увагу на те, що одна з жінок-нападниць дуже професійно тримала і застосовувала зброю.

Представники турецької влади просять ЗМІ використовувати лише офіційні заяви уповноважених осіб при висвітленні цих подій.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: