Увага! Урок, що вивчили росіяни або Знову про інформаційну гігієну

ОКРЕМА ДУМКА 11.06.2023 Коментарі 0

Цей урок називається «тримай «воєнкорів» під столом і не давай їм писати без методички». А якщо не слухаються – бий. Одна із причин, чому українці (особливо ті, у кого проблеми з критичним сприйняттям інформації) підсіли на інформацію від російських «воєнкорів» - вони справді весело нили. У форматі «ЯК ТАКЕ МОЖЕ БУТИ», «ЧТО ЖЕ ЕТО ПРОІСХОДІТ», «КАК ТАК».

Усі, хто професійно вимушений спостерігати за цим цирком уродів, давно знають, що російське міноборони, яке явно не очікувало, що війна в Україні піде не за планом, не було готове вчасно «закривати п…здак» російським «воєнкорам». І в них спостерігався такий цикл:

1. Відбувається якась дупа для росіян. Наприклад, крах у Харківській області.

2. «Воєнкори», які не мають методички, починають писати, що насправді думають. Або цензурують себе по-мінімуму.

3. Потім, коли минає 2-3 дні, МО РФ (чи АП, чи ФСБ) дають «воєнкорам» по голові, і вони отримують відповідну методичку. Розпочинається централізована комунікація «Росія переможе, зате ми вбили 66666 «нацистів», слава Росії!».

4. Потім трапляється ще одна халепа та далі по колу.

Так було з Києвом, так було із Харковом, так було з Херсоном. І ще з багатьма кейсами поменше. Наприклад, з тим самим гуртожитком чи операціями РДК у Бєлгородській області.

Так от. Тут росіяни справді навели порядок. Шойгу та Ко зуміли «загнати у стойло» майже усіх «російських «воєнкорів». Тепер вони просто пишуть те, що (по-факту) говорить і конашенков. У них немає маневру, та вони не будуть нити. Навіть коли український контрнаступ досягне певних відчутних результатів. Чи має статися дійсно щось унікально погане для росії, щоби вони відійшли від офіційної лінії про те, що український контрнаступ «уже провалився» і «російська армія сильна як ніколи, а генерали Суровікін і Гєрасімов – боги війни». Ну, поки не буде оголошено нове «непросте рішення» та «перегрупування» на «кращі позиції».

Ну й окремо про «альтернативні джерела» і про «вічно ниючих» «стрєлкова» та його шаленої банди є…натів.

1. Вони – вороги, ксенофоби (гіркін, окрім бути українофобом, ще й антисеміт і відвертий расист) та ті, хто конспірологічно поїхав на всю голову. Брехати самим собі й іншим – це їхня головна життєва навичка.

2. Вони не могли б існувати на волі чи фізично цілими, якби не відпрацьовували чиюсь російську внутрішню чи зовнішню інформаційну адженду. Зверніть увагу: навіть коли ми проводили блискучі операції з мінімумом втрат, вони повідомляли про «сотні та тисячі знищених українців». Вони теж працюють проти нас.

Про прігожина. Він займається внутрішньою політичною боротьбою в рф. Він говорить те, що важливо для його політичної боротьби. А не правду. Навіть якщо інколи вам здається, що для вас його слова солодкі – це гівно.

І бонусом. Толя шарій. Реально: скільки можна тягати його пости та цитати в український паблік? Він настільки на ланцюгу у російських спецслужб, що кожна його заява (навіть про те, що він за Україну та розчарований у росії) – інспірована спецслужбами рф. Суто для того, щоби підняти довіру до тієї маячні, яку він говорить.

В якості короткого висновку: так, тепер росіяни краще контролюють те, що кажуть їхні «військові ломи». І вони будуть говорити все те, що вам не буде подобатися. І що має подобатися керівництву цих «воєнкорів». І якщо ви їх продовжуєте читати – то тепер ви споживаєте чисту кристалізовану російську пропаганду. І навіщо?

Дякую за увагу.

Юрій Богданов, сторінка у FB

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: