Успішне майбутнє Білорусі – за активною молоддю

НОВИНИ 17.05.2023 Коментарі 0

Про сучасне та майбутнє Білорусі від експертів молоді білоруси, які нині перебувають у Литві, слухали у Вільнюсі за ініціативи Східноєвропейської школи політичних досліджень.

Конференція «Білорусь у сучасному світі» та її учасники також доєдналися до Всесвітнього парламентського форуму, участь у якому брали, зокрема, президент Литовської Республіки Ґітанас Науседа, спікер Сейму Вікторія Чміліте-Нільсен і заступник генерального секретаря ООН з політичних питань Гай Бернард Райдер, повідомляє Центр білоруських комунікацій.

Цей захід, що тривав протягом 11-13 травня, та йому подібні викликають чималу цікавість серед молодих білорусів.

Учасників запрошували шляхом відкритого набору кращих за критерієм їх суспільно-політичної активності.

«На цю школу у нас був конкурс – три людини на місце. На попередні школи було по 5-7 заявок на місце. Це свідчить про інтерес білоруського суспільства до політичної освіти», - розповів один із організаторів школи Олександр Добровольський.

Одним зі спікерів Школи виступив експерт Центру білоруських комунікацій Максим Плешко:

  • Свого часу в Україні реалізували багато аналогічних навчальних проектів на центральному та місцевому рівнях. Вони зіграли свою позитивну роль у тому, що українці реально стали політичною нацією, яка консолідовано обороняє свою незалежність, але разом з тим зберігає режим верховенства права та демократію в умовах війни.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: