Усім українцям дозволили безкарно вбивати російських фашистів

НОВИНИ 10.03.2022 Коментарі 0

Набув чинності закон «Про забезпечення участі цивільних осіб у захисті України», що дозволяє цивільним громадянам знищувати російських загарбників. Дія закону поширюється і на  іноземців та осіб без громадянства, які законно перебувають на території України.

На період воєнного стану, згідно з документом, цивільним особам дозволено убивати російських солдатів та їх посібників усіма видами зброї.

У статті 4 закону, зокрема, йдеться, що громадяни можуть застосовувати «власну нагородну зброю, спортивну зброю (пістолети, револьвери, гвинтівки, гладкоствольні рушниці), мисливську нарізну, гладкоствольну чи комбіновану зброю та бойові припаси до неї.

За інформацією радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, ініціатором законопроєкт є народний депутат із міста-героя Харкова Олександр Бакумов.

Народный депутат, «Бакумов, до речі, корінний харків’янин, разом з іншими депутатами написали важливий закон, котрий дозволяє цивільному населенню без наслідків убивати свинособак!», - написав Геращенко.

До слова, міністр оборони України Олексій Резніков закликав українців знищувати російські системи радіоелектронної боротьби та радіоелектронної розвідки.

«Тисячі наших громадян уже чинять опір на тимчасово зайнятих окупантами територіях. Ваш вклад – величезний! Постачання російських окупаційних військ паливом, боєприпасами вже суттєво ускладнено. Знищено багато техніки. Ви допомогли зберегти багато життів.

Наступна пріоритетна ціль – російські системи радіоелектронної боротьби та радіоелектронної розвідки. Зараз на війні багато залежить від сучасних технологій. Треба знищити російські системи РЕБ та РЕР. Це значно послабить російські війська і забезпечить перевагу для наших воїнів.

Ще раз наголошую – танки і бронетехніку зустріне наша армія. Завдання для всіх громадян, хто може – нищити колони забезпечення та системи РЕБ/РЕР. Окупанти стануть безпорадними. Ми їх швидше виженемо», - написав міністр.

Ілюстративне фото: 5.ua

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: