Уночі ворог вдарив по інфраструктурі у Харківській, Запорізькій, Львівській та Київській областях

НОВИНИ 11.04.2024 Коментарі 0

Сьогодні, 11 квітня, вночі армія рф атакувала енергетичну інфраструктуру у Харківській, Запорізькій, Львівській і Київській областях. Про це повідомив міністр енергетики Герман Галущенко у Фейсбуці.

"Ворог знову атакує нашу енергетичну інфраструктуру! Атаковані об’єкти генерації та системи передачі у Харківській, Запорізькій, Львівській, Київській областях. Енергетики вже працюють над усуненням наслідків", - написав міністр.

Своєю чергою голова Львівської ОВА Максим Козицький у телеграмі повідомив: "Уночі ворожі крилаті ракети різного класу та БпЛА атакували два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури у Львівській області. Це обʼєкт газорозподільчої інфраструктури у Стрийському районі та електропідстанція – у Червоноградському. Почалися пожежі. Їх оперативно загасили вогнеборці. Жертв та постраждалих нема. Усі системи життєзабезпечення Львівської області працюють у штатному режимі. Це все, що можу повідомити станом на цю годину".

Додамо, що у четвер, 11 квітня, росія вночі і вранці черговий раз завдала удару по Україні: 40 ракет та близько 40 ударних дронів. Про це написав Президент Володимир Зеленський на своїй сторінці у ФБ. За попередньою інформацією, силами та засобами протиповітряної оборони України 37 з 40 БпЛА знищено. Інформація щодо ракет уточнюють.
 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: