Уночі Львівщину атакували 11 безпілотників та дві ракети: загиблих нема, але є пошкодження

НОВИНИ 29.03.2024 Коментарі 0

"Цієї ночі Львівщину атакували 11 ворожих безпілотників та дві ракети типу «кинджал». Усі 11 безпілотників воїни Повітряного командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України знищили! Ракети, на жаль, збити не вдалося".

Про це у ФБ повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

"Уламки ворожої зброї пошкодили обʼєкт критичної інфраструктури у нашій області. На щастя, обійшлося без загиблих та травмованих.

Низький уклін нашим оборонцям неба. Окремо дякую тим, хто не ігнорує тривог. Так ви дбаєте про свою безпеку і не перешкоджаєте роботі ППО.

Системи життєзабезпечення Львівської області працюють у штатному режимі", - повідомив очільник області.

Загалом над Україною наша протиповітряна оборона знищила цієї ночі 58 ворожих «шахедів» і 26 ракет різних типів.

До відбиття ракетно-авіаційного удару залучали зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил і Сухопутних військ, мобільні вогневі групи і засоби радіоелектронної боротьби Сил оборони України. Дякуємо.

Загалом уночі проти 29 березня противник завдав потужного ракетного-авіаційного удару по об’єктах паливно-енергетичного сектору України, застосувавши різні типи ракет та ударні БпЛА. Усього було 99 засобів повітряного нападу, у тому числі 60  ударних БпЛА типу «Shahed-136/131», решта – ракети.

До відбиття ракетно-авіаційного удару було залучено зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил та Сухопутних військ, мобільні вогневі групи, засоби радіоелектронної боротьби Сил оборони України. В результаті протиповітряного бою знищено 84 повітряні цілі.Про це повідомив у телеграмі Командувач Повітряних Сил Микола Олещук.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: