Унаслідок обстрілу рашистами кафе на Харківщині загинуло 50 людей

НОВИНИ 05.10.2023 Коментарі 0

У проміжку 13:15 - 13:25 рашисти обстріляли кафе та магазин у селі Гроза Куп'янського району Харківської області, де було багато цивільних людей. Попередньо відомо про 50 загиблих (серед них дівчинка 6 років), семеро отримали поранення.

За інформацією очільника МВС Ігоря Клименка, у магазині-кафе саме  відбувалися поминки, на які зібралася ледь не третина села (за даними перепису, там зареєстровано 330 мешканців).

На місці події декілька годин працюють рятувальники, з-під завалів дістали тіла 48 людей. Постраждалим надають допомогу.

«Показово жорстокий російський злочин – удар ракети по звичайному продуктовому магазину, абсолютно свідомий теракт. Купʼянський район на Харківщині. Станом на цей час відомо про більш ніж 48 загиблих. Мої співчуття! Надається допомога пораненим…

А терористам – відповімо. Абсолютно справедливо. І потужно.

Усі, хто допомагає росії обходити санкції, злочинці. Усі, хто підтримує росію досі, підтримує зло. Цей і подібні теракти потрібні росії лише для одного: зробити свою геноцидну агресію новою нормою для всього світу. І я дякую кожному лідеру, кожному народу, який підтримує нас у захисті життя!», - зазначив з цього приводу президент Володимир Зеленський.

Уже ідентифіковано 29 тіл. Загалом у приміщенні перебувало приблизно 60 людей.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: