Український експерт розвінчав російський фейк 

НОВИНИ 04.01.2024 Коментарі 0

Російські "воєнкори" і пропагандисти продовжують поширювати фейки про "обстріл" Бєлгорода Збройними Силами України. Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розвінчав брехню російського  злочинця  алєксандра коца, який виклав набір фото, що мали би переконувати зомбованих росіян у "злочинах" ЗСУ.

За словами українського експерта, ці світлини зайвий раз підтверджують, що російський пропагандист – "це низькокваліфікована і профнепридатна істота, затребувана тільки в межах спитої сахалінської області, але не більше".

Рашист коц стверджує, що Бєлгород обстріляли "підступні" ЗСУ з тактичного ракетного комплексу "Точка-У". Але на світлинах  насправді – частини від реактивних снарядів серії 9М55.

"Якщо розумово-неповноцінному коцу невідомо, а йому через його інтелектуальні здібності, що доведено із 2014 року, це достеменно невідомо, то 9М55 – це реактивний снаряд РСЗВ "Смерч", які нічого спільного з ракетами 9М79 ТРК "Точка-У" не мають ... У свою чергу реактивні снаряди 9М55 є штатним озброєнням російської реактивної артилерії. Хмм ... Ну треба ж! - пише Олександр Коваленко у ТГ-каналі і кпинить: Шурику, ти що, вкотре підставив своїх роботодавців завдяки своїй профнепридатності? Ну, тебе ще з 2022 року, за твої косяки, мали вже усунути, але кожним своїм постом ти лише наближаєш ту подію, що не дозволено затрималася".

Також читайте: У російському Бєлгороді вибухи та загиблі після роботи російської ППО

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: