Українські журналісти-розслідувачі показали сутність рашиста-пропагандиста міхалкова

РОЗСЛІДУВАННЯ 21.06.2023 Коментарі 0

Російський режисер і від початку військової агресії росії у 2014 році – пропагандист кремлівського режиму нікіта міхалков любить не тільки путіна, росію, а й Іспанію. Щоправда, не розповідає про це у своїх чисельних інтерв'ю.

Цим свій допис у FB розпочав журналіст-розслідувач Михайло Ткач. За його словами, міхалков є ще одним яскравим прикладом, як російський пропагандист у росії бореться з Європою і в той же час купує маєток у Європі й іншу нерухомість.

Вілла родини міхалкова розташована у провінції Кадіс – у містечку Сан-Роке в Андалусії, що на південному узбережжі Іспанії.

«25 відсотків цих угідь у власності дружини міхалкова – тетяни, і по 25 відсотків належать донькам анні та надії та сину артему. І це, авжеж, не випадковість», - написав журналіст.

Окрім цього, в Аліканте цілих три квартири в одному будинку має донька міхалкова.

Про любов міхалкова до Європи «всерйоз і надовго свідчить ще один ввжливий факт» - на узбережжі Коста Бланка – у містечку Альфас-дель-Пі – розташований елітний комплекс п’ятизіркового готелю і клініки Sha. Кремлівський пропагандист міхалков там напряму володіє частиною нерухомості.

«У грудні 2022-го, через 10 місяців від початку російського вторгнення в Україну міхалков таки потрапив під санкції ЄС. І одразу звернувся з проханням зняти санкції, але безрезультатно.

Відповідно до виписки з іспанського реєстру під санкції потрапила нерухомість міхалкова на території комплексу Sha, яку наразі заборонено продавати або переписувати на інших власників.

А от вілла в Кадізі і квартири доньки під санкції не потрапили. Поки що», - написав Михайло Ткач.

Журналіст також дав посилання на відео розслідування «Української правди» про маєтки рашистського пропагандиста.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: