Українські прикордонники потролили своїх «колег» з Білорусі – відео

ВІДЕО 02.06.2023 Коментарі 0

«Ваш боршч цяпер вельмі нагадвае рускі шчы», - з таким творчим підходом і білоруською мовою відповіли українські прикордонники своїм опонентам з Білорусі. Реакцію українських стражів кордону викликали заклики від білорусів переходити на їхній бік, повідомляє ТГ-канал «БЕЛАРУСКІ ІНФАРМАЦЫЙНЫ».

Нещодавно у державному прикордонному комітеті Республіки Білорусь придумали аудіоролик на тему схожості білоруського й українського борщів. Свою творчість білоруси транслювали за допомогою гучномовців на кордоні.

Невдовзі «сябри» отримали відповідь від українців, причому білоруською мовою.

«Ваш борщ дуже відрізняється від нашого – бо тепер білоруський борщ більше нагадує російські щі, навіть якщо додати в нього більше бульби», - йдеться у відповіді від українців.

Інформаційне протистояння з елементами пропаганди на білорусько-українському кордоні триває вже не один місяць.

Наприклад, 9 травня українські «зелені берети» «вітали» білоруських білбордами, на яких зображені українець і білорус з молотами в руках під жовто-блакитним і біло-червоно-білим прапорами. Напис на плакаті гласив: «Разом перемогли фашизм, разом переможемо рашизм».

Окрім візуальних засобів впливу українці використовують і звукові – на деяких пунктах пропуску вмикають державний гімн України.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: