Українські перевізники розпочали блокаду ПП "Ягодин – Дорогуськ" - привіт польським фермерам, - відео

НОВИНИ 15.02.2024 Коментарі 0

Українські перевізники розпочали блокаду ПП "Ягодин – Дорогуськ". В акції беруть участь 15 вантажівок та 20 легкових машин. Про це повідомляють численні телеграм-канали, котрі подають фото з місця події.

Українські перевізники розпочати акцію протесту у відповідь на дії польських фермерів, які блокують рух вантажівок через українсько-польський кордон.

Зокрема, учора, 14 лютого, керівник громадської організації "Перевізники західного регіону" Віталій Коценко повідомив ЗМІ, що їхня акція триватиме орієнтовно місяць.

За його словами, учасники акції розпочали протест, бо не бачать іншого виходу у ситуації, коли польські фермери перекрили кордон для українських вантажівок, а польський уряд ніяк не може домовитися зі своїми ж фермерами про припинення блокади. 

Відтак, представники громадської організації "Перевізники західного регіону" вирішили блокувати рух польських вантажівок  в Україні. При цьому акція стартувала на пункті пропуску "Дорогуськ Ягодин”.

Також Віталій Коценко зазначив, що українські перевізники будуть готові одразу припинити протест щойно польські фермери припинять блокувати кордон. 

За його словами, для руху рейсових автобусів та приватних автівок перешкод не буде.

Водночас українські перевізники вимагають від української влади гарантувати особисту безпеку водіїв та недоторканність вантажу та транспортних засобів, що заблоковані на польському боці.

Нагадаємо, що 9 лютого польські фермери під проводом аграрного крила "Солідарності" розпочали загальнонаціональний страйк, заблокувавшли головні пункти пропуску на кордоні з Україною. Було задекларовано, що акція триватиме 30 днів.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: