Українська компанія представила у Польщі цікавий бронеавтомобіль

ФОТО 03.09.2024 Коментарі 0

Компанія «Українська бронетехніка» на Міжнародній виставці оборонної промисловості MSPO 2024 у Кельце (Польща) представила новий бронеавтомобіль «Варта 2». Колісна машина  створена на базі шасі Base, важить 14 тонн та може розвивати швидкість до 110-ти кілометрів на годину.

«Це абсолютно нова машина, яку розробляли з врахуванням десятирічного досвіду компанії, потреб військових та умов сучасної війни. Автомобіль може перевозити 10 членів екіпажу. Бронемашина оснащена бойовим модулем «Січ» із 30-ти міліметровою автоматичною гарматою, що надає їй потужну вогневу міць, необхідну для підтримки піхоти і знищення бронетехніки противника», - розповів генеральний директор ТОВ «Українська бронетехніка» Владислав Бельбас.

Автомобіль оснастили протимінними сидіннями та сучасними системами безпеки, що забезпечують максимальний рівень захисту екіпажу. Зокрема, в автомобілі встановлено систему підвісної підлоги, яка захищає екіпаж від перевантажень під час підриву.

«Варта 2» обладнана сучасними системами світломаскування та інтегрованою системою фільтрації повітря, яка забезпечує захист військових від хімічних і біологічних загроз.

Завдяки незалежній підвісці та системі CTIS, «Варта 2» здатна розвивати високу швидкість і долати різноманітні перешкоди.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: