Українська ППО похвалилася черговим успіхом

НОВИНИ 25.12.2023 Коментарі 0

У ніч на 25-те грудня 2023 року сили та засоби Повітряних Сил і Сил оборони України знищили 28 "шахедів" у межах Одеської, Херсонської, Миколаївської, Донецької, Кіровоградської і Хмельницької областей.

Загалом рашисти запустили 31 ударний БпЛА типу Shahed з районів Чауда, Балаклава – Крим та дві авіаційні ракети: Х-59 на Запорізькому напрямку і протирадіолокаційну ракету Х-31П з акваторії Чорного моря. Ракети також вдалося збити, повідомляє ТГ-канал Генерального штабу Збройних Сил України. 

Найвагомішими цілями, що вдалося ліквідувати українським зенітно-ракетними підрозділам, стали два літаки ворога: Су-34 – на Донеччині та Су-30СМ – над акваторією Чорного моря.

Нагадаємо, у п'ятницю, 22 грудня, в обідню пору на Південному напрямку протиповітряна оборона Збройних Сил України "мінусувала" три російські винищувачі-бомбардувальники Су-34. Після цього ворог практично припинив бомбардування з повітря, а російська пропаганда намагалася перекрити невдачі на фронті фейковими повідомленнями про збиті українські літаки.  

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: